CALU TTS Microblue vlakmop 30cm blauw strap tape systeem

Art: 280510
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Legenda NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Eenvoudig toepasbaar op plaatsen met een hoger hygiëne risico
  • Het product is van lichtgewicht
  • Microvezel dringt door in microporositeit van het oppervlak en verzamelt vuil en bacteriën

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS microblue vlakmop is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar gemak, hygiëne en duurzaamheid. Het systeem is eenvoudig en snel in gebruik, dankzij de eenvoudige wissel van de dweil. Bovendien is het het lichtste systeem van het TTS-assortiment, waardoor het ergonomisch en comfortabel is in gebruik. De microvezel-dweil dringt door tot in de microporositeit van de vloer en verzamelt vuil en bacteriën op een manier die meer dan 95% van de bacteriën verwijdert.

CALU TTS microvezel vlakmop is zeer absorberend en te gebruiken met mopframes of handvat voorzien van velcro strips. Ideaal voor het herhaaldelijk wassen van gladde oppervlakken. Bekijk ons overzicht voor het kiezen van een geschikte mop voor elke ondergrond.

Richtlijnen voor goed vezelonderhoud

- Volg de wasvoorschriften (temperaturen en dosering) op de wasmiddelverpakking
- Voer een voorwas uit in koud water om eventueel resterend product te verwijderen dat tijdens het reinigen is gebruikt
- Gebruik geen wasverzachter
- Het wordt aanbevolen om de handige wasnetten in de wasmachine te gebruiken om de vezels te behouden
- Aanbevolen gebruik van normaal textielwasmiddel
- Gebruik geen wasmiddelen met Ph> 11
- Wastemperatuur max 90° C, aanbevolen 60°
- Bleken alleen met zuurstof, gebruik geen chloor of bleekmiddel
- Droogtrommel of in de droger mogelijk met laag programma

Let op! gebruik niet in combinatie met alkalische reinigingsmiddelen met een pH lager dan 11

Positieve punten

+ Eenvoudig: dweil wisselen is eenvoudig en snel
+ Ergonomisch: het is het lichtste systeem
+ Hoogste hygiëne: microvezel dringt door in de microporositeit van de vloer en verzamelt vuil en meer dan 95% van de bacteriën

Technische gegevens

Kleur: blauw
Materiaal: Garen: microvezel (85% polyester, 15% polyamide)
Afmetingen: 30cm x 12cm, 40cm x 12cm en 60cm x 12cm

Microvezel: Microblue

De mop is gemaakt van een microvezel, dit is een vezel met een dikte van minder dan 1 DTX (Decitex). Ter vergelijking een mensen haar is 51 DTX en een vezel katoen heeft een dikte van 3,2 DTX. Het grootste voordeel van een microvezel is doordat het zo dun is het de mogelijkheid heeft om micro deeltjes vuil en bacterie te verwijderen.

Deze mop is gemaakt van de microvezel: microblue, bestaande uit 85% polyester en 15% polyamide. De microvezel vlakmop is ideaal voor droog afstoffen en heeft een zeer goede autonomie voor vloerreiniging bij vochtig gebruik dankzij een interne microvezellaag. De lus van deze mop is kort en hierbij is deze mop geschikt voor gemiddeld/laag vuil en dagelijkse reiniging.

De Microblue mop is geschikt voor ondergronden, zoals Geglazuurd keramiek, Klinkers, Gepolijst terracotta, Ruw terracotta, Gepolijste natuursteen, Gladde natuursteen, Ruwe natuursteen, Kunststeen, Gepolijste kunststeen, Keramische tegels, Hars vloer en Linoleumvloer.

Strap tape systeem

Strap tape is een lichtgewicht systeem ideaal voor zowel afstoffen, droog of vochtig gebruik. Doordat het een lichtgewicht systeem is vermindert het de last op de schoonmaker. Moppen worden bevestigd door middel van klittenband (velcro) strips en zijn hiermee gemakkelijk vervangbaar. Leg een mop op de grond en druk het frame er stevig op, u bent nu klaar om te dweilen. Het strap tape systeem heeft een functioneel design en is bestand tegen veelvuldig gebruik. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd van het product.

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Vloermoppen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polyester

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren