CaluPrevent P200 oordoppen PU schuim oranje met koord per paar verpakt

Art: 882010
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
EU Declaration of Conformity: PPE ENU
Instructions for use ENU
EU Verklaring van Overeenstemming: PBM NLD
Gebruiksaanwijzing NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Hoge demping (SNR 37dB)
  • Hygiënisch verpakt (per paar)
  • Met koord
  • Perfecte afdichting door PU schuim

Omschrijving

De CaluPrevent P200 oordoppen zijn gemaakt van soepel PU schuim voor een optimaal draagcomfort. De PU schuim samenstelling van de oordopjes zorgt ervoor dat de oordoppen gemakkelijk zijn in te brengen. Wanneer de CaluPrevent P200 oordoppen eenvoudig zijn ingebracht zal het PU foam uitzetten om hierdoor een perfecte afdichting te realiseren zonder dat er merkbare druk op de gehoorgangen wordt uitgeoefend. De P200 oordoppen hebben een oranje koord waarmee de oordoppen aan elkaar bevestigd zijn, doordat de oordoppen aan elkaar zitten met een koord is het niet mogelijk één van de oordoppen te verliezen. Daarnaast is het makkelijk de oordopjes met koord om de nek te hangen wanneer deze tijdelijk niet nodig zijn om te dragen.

Gehoorbescherming

Gehoorschade door lawaai is onomkeerbaar en kan leiden tot levenslange aandoeningen zoals oorsuizen (tinnitus), geluidsvervorming en gehoorverlies. Vanaf 80 decibel is het al mogelijk om gehoorschade op te lopen, geluiden vanaf 120 decibel kunnen zelfs je gehoor direct beschadigen. Hoe lang en hoe vaak je naar geluiden luistert zijn van invloed op hoe schadelijk geluiden zijn voor je oren.

Hoe kunt u gehoorschade oplopen?

Gehoorschade kan zich al geleidelijk ontwikkelen voordat u het opmerkt. Daarnaast kan gehoorschade het gevolg zijn van plotselinge en extreem harde geluiden. Wanneer u oren voor langere tijd aan een hoog decibel worden blootgesteld kan dit op den duur in gehoorschade resulteren.

Hoe voorkomt u gehoorschade?

Gehoorschade kan eenvoudig voorkomen worden door het gebruik van kwalitatief goede gehoorbescherming zoals de CaluPrevent oordoppen.

Wat is SNR?

SNR staat voor Single Number Rating en is een rating systeem voor gehoorbescherming volgens Norm ISO 4869. Hierbij testen onafhankelijke laboratoriums de oor bescherming om te bepalen wat de SNR-waarde van de oorkappen is. Met de SNR waarde kan je verschillende oordoppen en oorkappen met elkaar vergelijken. Wil je weten hoe groot de druk op je oren is? Meet het geluidsniveau en trek hiervan het SNR getal af. Is het geluidsniveau gemiddeld 95 dB en je oordoppen hebben een SNR waarde van 20? dan is de geluidbelasting voor je oren 75 dB.

De SNR van de CaluPrevent P200 oordoppen is 37dB

Positieve punten

+ Perfecte afdichting door PU schuim
+ Hoge demping (SNR 37dB)
+ Hygiënisch verpakt (per paar)
+ 200 paar in handzame dispenserdoos (voorzien van uitgebreide gebruiksaanwijzing)

Technische gegevens

- Materiaal: PU schuim
- Maat: nominale diameter 6-11 mm
- SNR: 37 dB
- Kleur: oranje
- Koord: 65 cm / oranje
- Bedoeld voor eenmalig gebruik

Verpakking

- Hygiënisch verpakt, per paar
- Handige dispenserdoos a 200 paar
- Verkrijgbaar per omdoos a 10 dispenserdozen

Wandhouder

Voor deze dispenserdoos is een handige RVS wandhouder leverbaar (artikel 889020)

CE Markering PBM

- PBM cat III
- Conform Vo EG 2016/425
- Gecertificeerd door BSI (CE 2797)
- EN 352-2:2002 (algemene vereisten voor oordoppen)

Toepassing

- Industrie
- (Wegen)bouw

CaluPrevent

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment gehoorbescherming. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPrevent
Kleur Oranje
Eigenschap Met koord

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren