CALU TTS schoonmaakwagen Rome 150 met blauw frame

Art: 260510
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Aanpasbaar
  • Modulair
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Schokbestendig

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS schoonmaakwagen Rome 150 is de ideale oplossing voor het reinigen van middelgrote tot grote ruimtes waar het nodig is om de mop te spoelen. Met de kleine basis en de 100 mm wielen is deze trolley gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen. Het systeem is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en metaal en kan worden aangepast aan elke schoonmaakbehoefte. Het heeft een inklapbare houder voor de zak, wat ruimte bespaart en is ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid.

Het is efficiënt en geschikt voor het verwijderen van natte, vette of hardnekkige vuil in gebieden waar spoelen nodig is. Het is uitgerust met kleurgecodeerde emmers gemaakt van 50% gerecycled plastic. De CALU TTS schoonmaakwagen Rome 150 is ook de eerste CFP Systematic Approach gecertificeerd in Italië, wat betekent dat de CO2-voetafdruk van het product wordt berekend en geoptimaliseerd.eze schoonmaakwagen is eco-vriendelijk, gemaakt van robuuste, roestvrijstalen en volledig recyclebare materialen. Het is modulair en kan worden aangepast en bijgewerkt met verschillende accessoires. De gladde oppervlakken en het ontbreken van holtes maken het gemakkelijk schoon te maken en zorgen voor een hoog niveau van hygiëne.

Positieve punten

+ Schokbestendig: polypropyleen, natuurlijk roestvrij en elastisch, garandeert schokbestendige prestaties
+ Modulair: met componenten en accessoires kunt u de trolley aanpassen aan elke behoefte, zodat u deze op elk moment eenvoudig kunt bijwerken of repareren
+ Gemakkelijk te onderhouden: de gladde oppervlakken en de afwezigheid van holtes vergemakkelijken de reiniging en garanderen een hoge mate van hygiëne
+ Aanpasbaar: twee labels aan de onderkant van de trolley kunnen het logo van het schoonmaakbedrijf dragen

Technische gegevens

Kleur: groen/blauw
Materiaal: polypropyleen.
Staanders: Rilsan gelakt blauw staal 
Inhoud sopemmers: 12 liter
Onderdelen gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic PSV - Second Life Plastic
Milieuvriendelijk: onderdelen in polypropyleen, roestvrij, robuust en volledig recyclebaar
Inhoud: 1x steelhouder, 1x dweilmop-pers, 2 emmers, blauw en rood (12 liter) met ergonomische handgreep, 2 emmers, blauw en rood (15 liter), 1x steun voor mop-pers, 1x legschaal voor emmers, afvalzakhouder van 120 liter.
Hoogte (cm): 110 cm
Breedte (cm): 65 cm
Lengte (cm): 123 cm
Gewicht (kg): 21.37 kg

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment schoonmaakwagens. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Kleur Grijs
Materiaal Staal