CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 350B

Art: 260610
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Hoogste hygiëne
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Schokbestendig

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 350 B is de ideale oplossing voor het schoonmaken van middelgrote tot grote ruimtes waar het nodig is om de mop regelmatig te spoelen. Deze trolley is uitgerust met drie verschillende gebieden, namelijk een 120 liter inklapbare afvalzakhouder, een opslagruimte met lade en een wastafel met wringer en twee emmers.

De trolley is gemaakt van polypropyleen, wat ervoor zorgt dat hij schokbestendig, duurzaam en volledig recyclebaar is. Bovendien is de trolley modulair en aanpasbaar, zodat hij aan elke schoonmaakbehoefte kan worden aangepast. De plastic frames zorgen voor een hygiënische scheiding tussen de verschillende gebieden van de trolley, waardoor besmetting wordt voorkomen.

Dankzij de gladde oppervlakken en de afwezigheid van holtes is de trolley gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De inklapbare afvalzakhouder zorgt voor extra ruimtebesparing en de trolley is bovendien uitgerust met een lade om schoonmaakproducten en andere benodigdheden op te bergen. De CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 350 B is de perfecte keuze voor elke professionele schoonmaker die op zoek is naar een efficiënte en aanpasbare schoonmaakoplossing.

Duurzaamheid schoonmaakwagen Milaan

Milaan trolleys zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met hoge dichtheid, een materiaal met een lage impact dat minder CO2e-emissies genereert dan aluminium, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Bovendien bevatten verschillende componenten van Milaan trolleys gerecycled PSV-gecertificeerd polypropyleen (Plastic Second Life), waardoor de emissies nog eens gehalveerd worden.

Positieve punten

+ Hygiënisch: de kunststof frames scheiden de trolleymodules duidelijk van elkaar, waardoor besmetting tussen de was-, opslag- en afvalinzamelingsruimte wordt voorkomen
+ Schokbestendig: polypropyleen, natuurlijk roestvrij en elastisch, garandeert schokbestendige prestaties
+ Gemakkelijk te onderhouden: de gladde oppervlakken en de afwezigheid van holtes vergemakkelijken de reiniging en garanderen een hoge mate van hygiëne

Technische gegevens

Kleur: groen
Materiaal: polypropyleen.
Inhoud emmers: 4 liter en 15 liter Onderdelen gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic PSV - Second Life Plastic
Milieuvriendelijk: volledig gemaakt van polypropyleen, roest niet, robuust en volledig recyclebaar
Inhoud: 4 emmers blauw, rood, geel groen (4 liter) met ergonomische handgreep, opbergvak voor materialen, 2 dweilemmers, rood en blauw (15 liter), afvalzakhouder van 120 liter, dweilmop-pers, steun voor de dweilmop-pers.
Hoogte (cm): 110 cm
Breedte (cm): 65 cm
Lengte (cm): 134 cm
Gewicht (kg): 25,41 kg

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment materiaalwagens. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Kleur Groen
Materiaal Polypropyleen