CaluClean afvalzak RECY 80x110cm grijs HDPET25 20st

Art: 718RG
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Gemaakt van gerecycled LDPE
  • Sterk materiaal
  • Gemaakt van gerecycled plastic - Second Life Plastic

Symbolen

Recycled Plastic Recycled Plastic

Omschrijving

Deze CaluClean afvalzak is een LDPE zak met een afmeting van 80x110cm. De afvalzak is onderdeel van een nieuwe generatie gerecyclede afvalzakken. De CaluClean afvalzak bestaat voor minimaal 80 procent uit gerecycled plastic maar is net zo sterk als een reguliere afvalzak. Met het gebruik van deze afvalzakken bespaar je het gebruik van plastic en verminder je de belasting op het milieu. De afvalzakken zijn ook toepasbaar in de professionele sector zoals de schoonmaak of horeca.

Naast het gebruik van gerecycled plastic vindt het productieproces van de plastic zakken ook plaats in Europa. Het complete proces van het inzamelen en het recyclen van het plastic tot het produceren van de afvalzakken zelf vindt plaats in Europa. Hierdoor is er minder transport nodig dat bijdraagt aan het verkleinen van de CO2-voetafdruk van deze afvalzak.

Positieve punten

+ Gemaakt van gerecycled materiaal
+ Net zo sterk als reguliere afvalzak
+ Kleine CO2-voetafdruk

Technische gegevens

Kleur: Grijs
Materiaal: LDPE 
Afmeting: 80x110cm
Dikte: T25
Inhoud: 140 liter
Verpakking: 20 afvalzakken per rol, 15 rollen per doos

LDPE afvalzakken

LDPE (Low Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een lagere dichtheid dan afvalzakken van gemaakt van HDPE (High Density Polyethyleen). LDPE-afvalzakken zijn in de meeste gevallen dikker dan HDPE-afvalzakken. LDPE-afvalzakken zijn sterker en rekbaarder dan HDPE-afvalzakken en kunnen goed gebruikt worden voor het verzamelen van zwaarder afval. LDPE-afvalzakken worden over het algemeen gemaakt van gerecycled plastic en zijn de milieuvriendelijke keuze. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T50 tot en met T150.

Gerecycled materiaal

Het gebruik van gerecycled materiaal in afvalzakken draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid plasticafval die in het milieu terechtkomt. Deze zakken bieden nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn voor het veilig opslaan en transporteren van afval, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Het kiezen voor een afvalzak gemaakt van gereyceld materiaal draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu. De CaluClean afvalzak RECY bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal.

Op zoek naar de geschikte afvalzak? Ontdek in ons blog de diverse types afvalzakken.

CaluClean

Dit premium A+ merk product beschikt over een groot assortiment schoonmaak hulpmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Grijs
Materiaal Hdpe
Eigenschap Duurzame afvalzakken

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren