Vernacare bedpan voor in bed 75st

Art: 121AA
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

Eigenschappen

Vernacare bedpan (ook wel ondersteek genoemd) is geschikt voor het algemeen toiletteren van patienten en is bruikbaar in zowel bed als in een po stoel. Doordat de Vernacare bedpan voor eenmalig gebruik is wordt hiermee het risico op kruisbesmetting verminderd. De bedpan heeft een innovatieve traanvormig ontwerp dat het contact met de huid van de patient minimaliseert. Deze ondersteek is ontworpen voor gebruik met de Vernacare pulp support.

Positieve punten

+ Verminderd risico op kruisbesmetting
+ Innovatief traanvormig ontwerp
+ Te gebruiken met pulp support

Technische gegevens

Materiaal: biologisch afbreekbaar kranten pulp
Verpakking: 75 stuks
Inhoud: 2 liter

Vernacare

Als Vernacare leverancier beschikken wij over een volledig assortiment medische hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Zorgsector
Merk Vernacare
Materiaal Kranten pulp
Eigenschap Disposable

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren