CALU TTS schoonmaakwagen Milaan mini 400B

Art: 260551
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS Milaan mini 400B is een materiaalwagen voor het opbergen en vervoeren van werkmateriaal. De trolley heeft bovenop één opbergbak en hieronder 5 lades. De Milaan is modulair wat inhoudt dat de werkwagen met accessoires omgebouwd kan worden naar elke behoefte. Dit maakt de milaan mini geschikt voor iedere schoonmaakklus. De schoonmaakwagen is compact en gemakkelijk te vervoeren door de 4 wielen. Deze trolley is ideaal voor kleine ruimtes en maakt gebruik van laden voor voorbehandelde vlakmoppen. Bovendien is de trolley handig dankzij de compacte afmetingen en de gestabiliseerde basis, terwijl de sleutelbediening zorgt voor de hoogste veiligheid bij het gebruik van de trolley.

De Milaan mini 400B is gemaakt van gecertificeerd gerecycled polypropyleen. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 in elke fase van het productieproces gekwantificeerd. Hierdoor kunnen er mileubewuste keuzes worden gemaakt en de CO2-voetafdruk van het product gereduceerd worden.

Duurzaamheid schoonmaakwagen Milaan

Milaan trolleys zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met hoge dichtheid, een materiaal met een lage impact dat minder CO2e-emissies genereert dan aluminium, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Bovendien bevatten verschillende componenten van Milaan trolleys gerecycled PSV-gecertificeerd polypropyleen (Plastic Second Life), waardoor de emissies nog eens gehalveerd worden.

Positieve punten

+Aan te passen naar elke schoonmaak wens
+Compact
+Gemaakt van gerecycled plastic

Technische gegevens

Afmetingen (LxBxH): 55x54x103 cm
Materiaal: polypropyleen
Wordt geleverd met 2x 22 liter lade en 3x 10 liter lade

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment materiaalwagens. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Kleur Grijs
Materiaal Polypropyleen