CaluPrevent K100 brillenkoordjes per 12 stuks

Art: 899100
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Bijbehorende producten

Omschrijving

CaluPrevent K100 koord voor het bevestigen aan een veiligheidsbril. Het koord maakt het mogelijk de veiligheidsbril wanneer niet in gebruik om de nek te hangen.

Brillenkoord

Het dragen van de juiste oogbescherming is zeer belangrijk en in sommige gevallen is het verstandig om een veiligheidsbril ook te voorzien van een brillenkoord. Met een brillenkoord raakt men de veiligheidsbril niet meer kwijt, en de kans is klein dat deze valt en beschadigd. Om verspilling tegen te gaan worden er geen brillenkoordjes verstrekt bij de CaluPrevent veiligheidsbrillen, wij laten de gebruiker bepalen of een brillenkoord gebruikt gaat worden of niet.

Kenmerken

-Materiaal koord: polyester
-Materiaal lusje: PVC
-Lengte tot de lusjes: 60cm

Verpakking

Hygiënisch verpakt in een doosje a 12 stuks

Toepassing

In combinatie met CaluPrevent veiligheidsbrillen:
CaluPrevent V100 bezoeker veiligheidsbril
CaluPrevent S100 standaard veiligheidsbril
CaluPrevent S200 standaard veiligheidsbril
CaluPrevent U100 ultra light veiligheidsbril
CaluPrevent O100 overzet veiligheidsbril

CaluPrevent

Dit premium A+ merk beschikt over een uitgebreid assortiment oogbescherming. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product of heeft u behoefte aan andere PBM? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel een van onze medewerkers: 053-434 4343

Technische gegevens

Merk CaluPrevent
Materiaal PVC

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren