Labaz dishmatic liquid C 240kg

Art: LAB0001
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Schone en glanzende vaat
  • Geschikt voor alle waterhardheden

Omschrijving

Labaz Dishmatic Liquid C is een geconcentreerd vloeibaar vaatwasmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor professionele enkel- en meertanks vaatwasmachines. Het krachtige middel verwijdert met gemak zetmeel, vet en eiwitten, waardoor uw vaat weer stralend schoon wordt. Bovendien is Dishmatic Liquid C in staat om hardnekkige koffie- en theeaanslag en zelfs lippenstift van uw vaatwerk te verwijderen.

Dishmatic Liquid C beschikt over diverse eigenschappen die het tot een uitstekend vaatwasmiddel maken. Zo is het middel beperkt veilig voor aluminium en geschikt voor alle waterhardheden. Het gebruik van Dishmatic Liquid C in combinatie met het juiste doseersysteem zorgt voor een efficiënte en effectieve reiniging van uw vaat.

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing van Dishmatic Liquid C is simpel. Het middel wordt gedoseerd in combinatie met Dishmatic Rinse 107 met behulp van het Labaz Dishmatic doseersysteem. Afhankelijk van de waterhardheid en andere plaatselijke omstandigheden bedraagt de dosering ongeveer 2-4 gram per liter afwaswater.

Technische gegevens

Toepassing Machinale vaatwas
Merk Labaz
Eigenschap Alkalische producten