CaluCare ECO Comfort Matic handdoekrol 2-lgs 100% cellulose 6 rollen 21cmx150mtr met dop

Art: 149000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Ecolabel
  • FSC®-keurmerk

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC® FSC®

Omschrijving

CaluCare ECO Comfort Matic handdoekrollen zijn vervaardigd uit hoogwaardig cellulose. De handdoekrollen zijn dubbellaags en van stevige kwaliteit. Ondanks de stevige kwaliteit voelt het papier zacht aan en heeft het een hoog absorptievermogen. Elk pak bevat 6 rollen van 150 meter lang en zijn ideaal voor handdoekroldispensers in drukbezochte toiletruimtes. Door de langere rol hoeft deze minder vaak vervangen te worden dan bijvoorbeeld standaard gevouwen handdoekpapiertjes, wat leidt tot tijd- en kostenbesparing.

De CaluCare ECO Comfort Matic handdoekrol beschikt over het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken. Producten die het FSC keurmerk hebben ontvangen zijn afkomstig uit bossen die op een duurzame manier beheerd worden. Hiermee worden de bossen beschermd, de biodiversiteit bevorderd en ontbossing tegengegaan. Bij het product worden ook Matic-dopjes geleverd, waardoor de handdoekrollen onder andere bruikbaar zijn in de handdoekroldispensers van Tork.

Positieve punten

+ Hoog absorptievermogen
+ Zeer zacht
+ 100% cellulose
+ Bruikbaar in Tork dispensers

Technische gegevens

Inhoud: 1 pak met 6 rollen van 150 meter lang
Afmeting pak (LxBxH): 56 cm x 37 cm x 21 cm
Kleur: wit
Roldiameter: 18,5 cm
Hulsdiameter: 4,5 cm

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment papier. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Cellulose
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren