Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink
De toekomst van schoonmaken: Disposable cleaning!

De toekomst van schoonmaken: Disposable cleaning!

Disposable: de innovatie in schoonmaak

Al jaren hebben schoonmakers verschillende wapens in hun strijd tegen vuil. Sommige van deze producten zijn aan veel ontwikkeling onderhevig, zoals stofzuigers en reinigingsmiddelen maar ook het ‘gewone’ schoonmaakdoekje maakt een hele ontwikkeling door. Van een katoenen lap naar een wasbare microvezeldoek naar het nieuwe wapen in de strijd, de disposable microvezeldoek. Dit doekje hoeft niet meer gewassen te worden maar mag direct na gebruik de afvalbak in. Vaak krijgen onze Sector Specialisten de vraag, is dat dan niet veel duurder? Is het niet slechter voor het milieu? En maakt het echt beter schoon dan het wasbare doekje? Om op al deze vragen en meer antwoord te geven is onze Senior Sector Specialist, Rein Hoornstra aangeschoven bij de Clean Totaat Podcast!

Diposable microvezel is, zoals de naam al doet vermoeden, voor eenmalig gebruik. Daarna worden de doeken weggegooid. Vanwege het continue gebruik van nieuwe, schone materialen komt het de hygiene standaard ten goede. Ook hoeft u met disposable microvezeldoeken (meestal) geen schoonmaakmiddelen te gebruiken, waardoor de kans op methodefouten verkleind wordt. De eigenschappen van disposable microvezeldoeken en traditionele microvezeldoeken zijn vergelijkbaar met elkaar maar de schoonmaakkwaliteit met disposable ligt hoger omdat er continu nieuw materiaal gebruikt wordt. 

Een groot voordeel voor bedrijven die met disposable microvezeldoeken gaan werken is dat wassen tot het verleden behoort. Bij het gebruik van nieuwe materialen hoort uiteraard ook training voor nieuwe medewerkers, de materialen zijn toch anders. Deze training over disposable cleaning kunnen wij bij Carel Lurvink ook voor u verzorgen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur