Carel Lurvink

Filter

MerkKleur

Maat

Toepassing

Materiaal


Eigenschap


Categorie


Disposable Cleaning

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Download hier de CaluClean Disposable Cleaning folder.

Disposable Cleaning – CaluClean

Wist u dat u de beste en makkelijkste manier om kruisbesmettingen en methodefouten te voorkomen is het gebruik van disposable cleaning producten. Disposable betekent ‘wegwerp’. Men gebruikt disposable producten dus maar één enkele keer waardoor bacteriën en andere micro-organismen niet van plek naar plek kunnen verspreiden.

 

Hygiënischer, efficiënter en ergonomischer met disposable cleaning van CaluClean

In het assortiment disposable cleaning bij Carel Lurvink vindt u diverse wegwerp schoonmaak producten van ons eigenmerk CaluClean. De producten van CaluClean zijn speciaal ontworpen voor de professionele schoonmaak en wordt gebruikt in verschillende sectoren. CaluClean biedt kwaliteitsartikelen voor een aantrekkelijke prijs zodat u hygiënisch en veilig schoon kunt maken. In het assortiment disposable cleaning van CaluClean vindt u onder andere disposable wisdoeken voor droge reiniging, disposable microvezel vlakmoppen voor natte reiniging, disposable microvezeldoeken voor klamvochtige reiniging en disposable desinfectiemoppen.

 

Droge reiniging met een disposable wisdoek – hygiënischer, efficiënter en ergonomischer

Als het erg stoffig is, er zand op de grond ligt of ander groter vuil wordt er meestal naar de stofzuiger gegrepen. Wist u dat u ook een disposable wisdoek kunt gebruiken? Een wisdoek wordt op een stofwisframe bevestigd die u aan een (verstelbare) telescoopsteel kunt bevestigen zodat rugklachten voorkomen kunnen worden. De Caluclean wisdoeken nemen zeer efficiënt zand, stof en ander vuil op door middel van een speciale kleefstof. Zoekt u een wisdoek speciaal voor grover vuil zoals steengruis en zanddeeltjes? Dan raden wij u aan de CaluClean triple-D wisdoeken op rol te gebruiken. Een CaluClean triple-D wisdoek is namelijk statisch en heeft reliëf zodat ook de grotere deeltjes niet achtergelaten worden. De voordelen van het gebruik van een disposable wisdoek is dat er minder deeltjes in de lucht komen waardoor kruisbesmettingen voorkomen worden en het dus een stuk hygiënischer is. Bovendien is het efficiënter en ergonomischer als stofzuigen.

 

Natte reiniging met disposable cleaning producten van CaluClean

Ook dweilen kan met disposable producten om de hygiëne te bevorderen. CaluClean heeft disposable cleaning producten ontwikkeld speciaal voor de vloerreinging pre-wet methode en de vloerreiniging spray methode. Voor de vloerreinging pre-wet methode biedt CaluClean een pre-wet disposable mop, pre-wet emmer, een aluminium sprenklersteel, en een vlakmopframe met locksysteem. Voor de vloerreiniging spray methode biedt CaluClean een disposable (microvezel) spray vlakmop, een spraysteel, en een adapterpad die zorgt dat de disposable mop goed hecht en de druk goed verdeeld wordt. 


 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur