Vikan handschraper nylon 100mm groen

Art: 4013G
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Werkt effectief op hardnekkige vlekken
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem
  • Zeer stevig

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Omschrijving

De Vikan Handschraper Nylon is de vertrouwde oplossing voor het snel en gemakkelijk reinigen van aangebrand voedsel en ander hardnekkig vuil van gladde oppervlakken. Ons geharde nylon blad biedt een efficiënt en veilig alternatief voor roestvrijstalen bladen, zonder in te boeten aan reinigingskracht. De schraper is zelfs geschikt voor gebruik op recentelijk gebruikte hete oppervlakken, met tussenpozen tot twee minuten. Dit veelzijdige gereedschap kan een verscheidenheid aan hardnekkige rotzooi snel aanpakken, wat tijd bespaart voor uw drukke keukenpersoneel. Dankzij het ontwerp met droge handgreep vergt het minimaal onderhoud en kan het snel worden gedesinfecteerd om te voldoen aan hoge normen van netheid.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en Nylon
Breedte: 100 mm
Lengte/Diepte: 235 mm
Netto gewicht: 0,076 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 175°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 175°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Handschrapers en vloerschrapers.Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Geel
Materiaal Polypropyleen
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren