Terug naar overzicht

Taski Jontec No.1 5 ltr

:101102722
135,86 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Productomschrijving

Krachtige vloerwasstripper voor de verwijdering van vloeremulsies en opbouw van onderhoudsmiddelen van alkaliebestendige harde vloeren. Door de unieke formulering is naspoelen van de vloer overbodig. Dit kan tot 50% tijdsbesparing opleveren ten opzichte van conventionele strippers.

Belangrijke eigenschappen

Hoog alkalisch
Goed emulgerend vermogen
Snelle en eenvoudige verwijdering van vloeremulsie zonder naspoelen
Schrobben van de vloer overbodig bij verhoogde dosering

Positieve punten

+ Snelle en effectieve verwijdering van vloeremulsie van alkaliebestendige vloeren zoals PVC, vinyl, steen, etc.
+ Krachtig oplossend vermogen voor vloeremulsie verwijdering
+ Kan tot 50% tijd besparen ten opzichte van conventionele strippers

Gebruiksaanwijzing

Dosering: Minimum dosering: 1 l voor 10 l oplossing (10% / 1:10)
Verhoog de dosering tot 25% voor gebruik zonder schrobben.

Toepassing

Doseer het product in een met koud water gevulde emmer. Breng de oplossing gelijkmatig en ruim op de vloer aan en laat 5 minuten inwerken (oplossing niet in laten drogen). Schrob de vloer met een éénschijfsmachine waaronder een geschikte pad is gemonteerd, neem de vervuilde oplossing op met een waterzuiger. Mop de vloer met een klamvochtige mop met water na om eventueel achtergebleven residu te verwijderen.

Laat de vloer volledig drogen voordat de vloer opnieuw wordt beschermd. Als een hoge dosering wordt ingezet kan het schrobben van de vloer overgeslagen worden.

Gebruik voor moeilijk bereikbare plaatsen een 25%-ige oplossing. Breng de oplossing aan op de vloer en laat 10 minuten inwerken en neem de vervuilde oplossing op met een waterzuiger. Schrobben van de vloer is dus overbodig.

Belangrijk: Alleen verdunnen met koud water. Op poreuze of gestructureerde vloeren grondig spoelen. Niet gebruiken op alkalisch gevoelige vloeren zoals: linoleum, kurk en hout. Niet gebruiken op oplosmiddelgevoelige vloeren zoals asfalt. Verwijder onmiddellijk met een natte doek gemorst product of oplossing van alkalisch gevoelige oppervlakken zoals hout en geverfde oppervlakken. Voor gebruik materiaalbestendigheid testen.

Technische gegevens

Eigenschappen: Melkachtige witte vloeistof
Soortelijk gewicht [20°C]: 1.00
pH-waarde puur: 13.5 - 14.0
pH-waarde in gebruik: 12 +/-0.5 bij 10% verdunning

Bovenstaande gegevens gelden bij normaal gebruik en dienen niet te worden opgevat als specificaties. Veilige hantering en opslag Veilig gebruik: Uitvoerige voorschriften voor het gebruik en de verwijdering van dit product zijn te vinden in een afzonderlijk Veiligheidsinformatieblad. Alleen voor professionele gebruikers/specialisten

Opslaginformatie

Opslaan in de originele, gesloten verpakking. Niet blootstellen aan extreme temperaturen Milieu-informatie Dit product is in overeenstemming met de EG-eisen ten aanzien van de biologische afbreekbaarheid.

Symbolen

Eenschijfsmachine
Handmatig dweilen
Harde vloer

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Hielke Brummelhuis