Terug naar overzicht

CaluCare Premium tissues 2-lgs 100st

:148000
1,36 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

CaluCare Premium tissues zijn 2-laags tissues verpakt in een dispenser met 100 stuks tissues. Zet het doosje met tissues neer op kantoor, in de badkamer/toilet of een publieke ruimte en profiteer overal van de comfort van de tissue, daarnaast draagt het ook bij aan de verbetering van de persoonlijke hygiëne. De tissues van CaluCare zijn van hoge kwaliteit, extra zacht en bieden optimaal gebruiksgemak.

De CaluCare Premium tissues beschikken over het FSC keurmerk, dit houdt in dat het papier komt uit bossen die beheerd worden conform de FSC-standaard die bossen beschermen voor huidige en toekomstige generaties. Naast het FSC keurmerk heeft de CaluCare tissues ook het ECO label wat weergeeft dat het product een duurzamere keuze is. Alleen producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit krijgen dit label.

Positieve punten

+ Verpakt in handige dispenser
+ Extra zacht
+ Hoge kwaliteit

Technische gegevens

Inhoud: 100 tissues

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Ecolabel
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Kim Snippert

Kim Snippert

Bijbehorende Artikelen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw