CaluGreen BIO F1 dagelijkse vloerreiniger 1ltr

Art: 112400
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Maakt diepte reiniging mogelijk
  • Bevat geen chemicaliën en heeft geen impact op het milieu
  • Tast vervuilde objecten niet aan, zeer veilig in gebruik

Omschrijving

Eigenschappen

Geconcentreerde microbiologische vloerreiniger voor dagelijks gebruik. De uitgebalanceerde formule van specifieke micro-organismen en enzymen breekt organische vervuiling af tot onschadelijke kooldioxide en water en elimineert ongewenste geuren.
Deze vloerreiniger is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur en voorkomt plakkerige oppervlakken. De toevoeging van etherische olie zorgt voor een aangename geur.

*CaluGreen flessen zijn gerecyceld en na gebruik opnieuw recyclebaar, gooi de lege fles bij het plastic afval en de fles wordt opnieuw gerecycled voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Verdunnen met water (max. 45°C). Bij lichte vervuiling: verdunnen tot 0,4% (20 ml toevoegen aan 5 liter water). Bij zwaardere vervuiling en toepassing in schrobzuigmachine: dosering verhogen tot maximaal 1% (50 ml toevoegen aan 5 liter water).
De verdunning van 3% is ook geschikt voor toepassing in sprayflacons. Gebruik voor gladde oppervlakken een vloermop.

Gebruik voor ruwe oppervlakken een borstel of een schrobber. Enzymen werken door te bewegen, creëer wrijving, zorg dat het schuimt. Eventueel residu afnemen met een droge mop. Niet mengen of in aanraking laten komen met chemicaliën. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking.

Positieve punten

+ Bevat geen chemicaliën en heeft geen impact op het milieu (100% plantaardig)
+ Maakt diepte reiniging mogelijk
+ Tast vervuilde objecten niet aan, zeer veilig in gebruik

Veiligheidsvoorschriften

De vloerreiniger is veilig voor mens en natuur. De natuurlijke pigmenten in poreuze materialen worden afgebroken. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

Technische gegevens

- Inhoud: 1 liter
- Toepasbaar tot 45°C
- Kleurloos
-  pH: neutraal
- Geur verwijderend: Ja

CaluGreen

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGreen
Eigenschap Microbiologisch
Inhoud 1 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren