Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk
Kleur

Toepassing

Materiaal

Eigenschap


Inhoud


MVO keur


Gebruiksfreqentie


Type systeemdispenser

Categorie


Desinfectiemiddelen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
De vraag naar dit product is enorm i.v.m. het coronavirus. Voor actuele beschikbaarheid of alternatieven verzoeken wij u contact op te nemen met uw Sector Specialist of onze afdeling Sales Support.
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Desinfectiemiddel

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment aan desinfectiemiddelen van de merken Boco, Deb Stoko, Diversey (Food Beverage), Hartmann, Sipro, Soft Care en Suma. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een desinfectiemiddel van goede kwaliteit is. Of het nu gaat om handdesinfectie, oppervlakte desinfectie of desinfectie tabletten met een alkalisch, hoog geconcentreerd, zuur, kleurloos, ongeparfumeerd of food desinfectiemiddel; Carel Lurvink zorgt voor een snelle levering. Bovendien zijn de desinfectiemiddelen verkrijgbaar in uw keuze systeemdispenser. Zo kunt u kiezen uit antibacteriële zeep, desinfectie spray, hand sanitizer, alcoholdoekjes, desinfectie tabletten of vloeibare producten.

Handdesinfectie

Wist u dat handen de belangrijkste factor in de overdrachtsketen zijn? Uw handen komen in aanraking met veel verschillende bacteriën. Volgens expert zou een derde daarvan voorkomen kunnen worden met goede handdesinfectie met Sterillium®, alcohol doekjes, hand sanitizer, of antibacteriële zeep.
Antibacteriële zeep: Vooral in de gezondheidszorg en op plekken waar voedsel verwerkt wordt, is het van groot belang een goede antibacteriële zeep te gebruiken. Met antibacteriële zeep wordt het risico op kruisbesmetting en bacteriële groei verminderd.
Sterillium®: Sinds de komst van deze antibacteriële zeep op basis van alcohol werd handdesinfectie vele malen effectiever. Bovendien is Sterillium® niet alleen een goede hand sanitizer maar ook nog eens huidvriendelijk. Door de bewezen werkzaamheid kan Sterillium® ook in de chirurgie gebruikt worden.

Oppervlakte desinfectie

Alcoholdoekjes

Onze alcoholdoekjes zijn toegelaten door het CTGB onder nr.14019N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen. Alcoholdoekjes zijn erg makkelijk in gebruik.

Desinfectiespray

Het desinfecteren van oppervlakten gaat heel makkelijk met een van onze effectieve desinfectiesprays. Desinfectie sprays zijn ideaal voor het desinfecteren van tafels in de horeca, verschoningstafel, onderzoeksbanken, sportapparaten, toiletbrillen, handvaten en badkamers.
Carel Lurvink hecht ook veel waarde aan het milieu. Daarom bieden wij ook desinfectiemiddel aan met de labels: Biodegradable, Effective, Plant Based en Renewable Resources.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur