Carel Lurvink

Filter

Merk


Kleur


Maat


Materiaal


MVO keur

Categorie

Stelen en benodigdheden

( p. st.)
excl. btw
Vileda ijskrabber Art: 242010
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Stelen en benodigdheden

Een steel kan de werkzaamheden een stuk eenvoudiger of juist moeilijker maken. Welke type steel het beste geschikt is hangt af van de werkzaamheden en de lichaamslengte van de gebruiker. Ook de kwaliteit van een steel kan grote invloeden hebben.

Voorkom rugpijn met een geschikte steel

Veel mensen krijgen snel lichamelijke klachten tijdens het schoonmaken of andere werkzaamheden. Vaak wordt dit veroorzaakt doordat toestellen niet op de juiste hoogte zijn afgesteld. Het beste houdt men een steel of stofzuiger altijd op schouderhoogte vast. Hierdoor hoeft men niet steeds voorover te buigen. Men zegt dat de ideale steellengte tot de kin is. Als er plaatsen gereinigd moeten worden die moeilijker te bereiken zijn adviseren wij een telescoopsteel. Een telescoopsteel kan men in lengte verstellen zodat men bijvoorbeeld ook gemakkelijk bij het plafond of onder laag meubilair komt zonder zich in rare houdingen te moeten wringen. Neem hier een kijkje in ons assortiment telescoopstelen.
 
Naast werken op de juiste hoogte door het afstellen van uw gereedschap is een juiste houding belangrijk. Zorg ervoor dat u goed recht op staat en dat u niet alleen uw armen verplaatst maar zelf ook voor- en achteruit meeloopt tijdens de werkzaamheden zodat uw houding recht blijft. 

Diameter en lengte van een steel

In ons assortiment vindt u stelen met een diameter van 24 mm of 28 mm. De dikte van een steel is naast de grote van uw handen ook afhankelijk van het opzetstuk dat u wilt gebruiken. De lengte van de stelen in ons assortiment ligt tussen 83 cm en 170 cm. 

Ophangsystemen

Voor het opbergen van uw schoonmaakgereedschap biedt Carel Lurvink speciale ophangsystemen. Een ophangsysteem beschikt over ophangklemmen waarin stelen opgehangen kunnen worden. Let op hierbij op de dikte van de steel want niet alle stelen passen in alle klemmen. Met een ophangsysteem kunt u dus eenvoudig en geordend uw schoonmaakgereedschap opbergen.

Benodigdheden

Naast diverse stelen en ophangsystemen bieden wij ook een trigger greep van Unger voor het universele verwijderen van vuil vanaf heuphoogte, een ijskrabber van Vileda en een kunststoffen sneeuwschuiver met houten steel.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur