Carel Lurvink

Filter

Merk
Kleur

Materiaal


Eigenschap

MVO keur


Aantal lagen


Soort vouw


Type systeemdispenser

Categorie

Servetten

Lotus Servetten Art: 539200
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Servetten

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment papieren servetten. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons passende servetten. Een servet is een vierkante doek die voorkomt dat het tijdens het eten voedsel op de kleding landt of waarmee tijdens het eten de mond of vingers afgeveegd kunnen worden. Om te voorkomen dat er voedsel op uw kleding landt legt u het servet recht of diagonaal op uw schoot. Na het eten kunt u de servet dan naast het bord leggen en gebruiken om uw mond of vingers af te vegen.

Papieren en linnen servetten

Traditioneel zijn servetten gemaakt van linnen stof maar tegenwoordig worden papieren servetten steeds vaker gebruikt. Papieren servetten kunnen namelijk na gebruik gewoon weggegooid worden wat uiteraard veel tijd spaart omdat ze niet verzameld en gewassen hoeven te worden. Daarom worden ze voornamelijk ingezet bij snackbars, feestjes, in kantines en tegenwoordig eigenlijk ook in de meeste restaurants omdat ze tegenwoordig ook erg stijlvol kunnen zijn. Bovendien zijn er ook 2-laags servetten die bijna net zo sterk als stoffen servetten en worden papieren servetten aangeboden in leuke kleuren, met leuke patroontjes en verschillende afwerkingen. Zo kan het tafeldecor eenvoudig aan verschillende situaties zoals bijvoorbeeld seizoenen, feestdagen, verjaardagen en andere speciale gelegenheden aangepast worden. In combinatie met een mooi tafelkleed zorgt u niet alleen voor een verzorgde tafel maar draagt u ook bij aan de sfeer en de stemming van uw gasten. Uiteraard kunt u oneindig variëren in de combinaties servetten en tafellakens.

Maakt u zich zorgen over de invloed van papieren servetten op het milieu? In het assortiment van Carel Lurvink vindt u ook servetten met Ecoflower of FSC keurmerk. Men moet ook niet vergeten dat het wassen van linnen servetten ook energie kost en het gebruik van wegwerp artikelen meestal hygiënischer is.

Linnen servetten zijn uiteraard nog eens een stuk chiquer waardoor ze vaak gebruikt worden in toprestaurants. U kunt oneindig combineren met andere tafellinnen zoals bijvoorbeeld het tafelkleed. Een linnen servet is mooi gevouwen of opgerold en in een servetring gestoken. Naast mooie linnen servetten kunt u ook mooie servetringen kiezen en de gedekte tafel een extra luxe uitstraling geven. Voor de tafel uitstraling speelt andere tafeldecoratie zoals bijvoorbeeld kaarsen en bloemstukken natuurlijk een net zo grote rol als het tafelkleed en servetten.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur