Filters

Oogbescherming

50 producten

Oogbescherming

Het oog is het zintuig voor onze visuele waarneming. De ogen zijn een van de belangrijkste zintuigen en dus een kostbaar bezit. Daarom is het van belang dat de ogen goed beschermd worden. Vaak is de oogschade onherstelbaar. Onderschat de schade niet die een klein metaalsplintertje, een chemische stof of UV en infrarood straling kan aanrichten. Op plekken waar met gevaarlijke of spattende stoffen gewerkt wordt is oogbescherming dus essentieel. Bovendien moet de blootstellingstijd zo kort mogelijk gemaakt worden.
 
Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment oogbescherming. Of u nou op zoek bent naar veiligheidsbrillen, gelaatschermen of vizieren, accessoires voor de oogbescherming of onderhoudsmiddelen voor de verzorging van oogbescherming; bij Carel Lurvink bent u op de juiste plaats.

Hoge kwaliteit oogbescherming draagt bij aan veiligheid op de werkvloer

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is onze oogbescherming van hoogste kwaliteit. Het type oogbescherming is afhankelijk van de risico’s waaraan de werknemer wordt blootgesteld. De oogebscherming in ons assortiment hebben namelijk verschillende eigenschappen. Niet alle oogbescherming beschermen even goed tegen verschillende risico’s. Denk hierbij aan gesteente, stof, straling, deeltjes of diverse chemische stoffen. Weet u niet zeker welk type oogbescherming het beste bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

De veiligheidsbril: de eenvoudigste oogbescherming

Een veiligheidsbril beschermd enkel de ogen. De veiligheidsbrillen in ons assortiment hebben comfortabele rubberen bevestigingsbanden of verstelbare pootjes waardoor ze erg comfortabel zijn; ook als de veiligheidsbril de hele dag gedragen wordt. Bij de keuze veiligheidsbril moet u rekening houden met de risico’s waaraan met op de werkvloer kan worden blootgesteld. Tevens mag de veiligheidsbril uw zicht niet beperken want dat kan nog meer gevaren met zich meebrengen. Daarom moet u ervoor zorgen dat de sterkte van de veiligheidsbril en de pasvorm klopt. Maak dus regelmatig de veiligheidsbril schoon. In ons assortiment oogbescherming onderhoud en accessoires vindt u professionele lens schoonmaakdoekjes. Daar vindt u ook diverse accessoires voor veiligheidsbrillen zoals zijkapjes, een brillenkoord en brillen etuis.

Een gelaatscherm of vizier als oog- én gezichtbescherming

Uw ogen, neus en niet te vergeten de huid zijn essentiële zintuigen die u niet wilt beschadigen. Een goede gezichtsbescherming is dus erg belangrijk. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment gelaatschermen en vizieren. Een gelaatscherm voldoet aan de Europese Norm EN 166. Het grote kunststoffen scherm van een gelaatsscherm of vizier beschermt het hele gelaat zonder dat dit ten kost gaat van het zicht. Een veiligheidsbril beschermt eigenlijk alleen de ogen en beschermt de rest van het gelaat dus een stuk minder goed tegen vaste deeltjes, vloeistofspetters, infraroodstraling, vlammen, lasers en UV. Dus zoekt u oogbescherming die ook nog eens uw gelaat beschermd? Neem dan een kijkje in ons assortiment gelaatbescherming en vizieren. 

Vragen over welke oogbescherming past in uw situatie? Een van onze specialisten helpt u graag via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.
 


X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren