Filter

Merk


Kleur
Materiaal

Eigenschap
Categorie

Veiligheidsbrillen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Portwest Fossa Art: PW15CLR
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Bescherm uw ogen met een veiligheidsbril

Opspattende en rondvliegende deeltjes van materialen kunnen ernstig letsel aan de ogen veroorzaken. Een veiligheidsbril zorgt ervoor dat u goed beschermd bent tegen dingen die uw ogen kunnen irriteren of beschadigen. Zo beschermt een veiligheidsbril uw ogen niet alleen tegen schadelijke materialen en chemicaliën, maar ook tegen vuil, stof en ongedierte. We bieden bij Carel Lurvink een ruim assortiment veiligheidsbrillen, bestaande uit verschillende types van toonaangevende A-merken 3M, Portwest en Uvex.

Welk type veiligheidsbril is geschikt voor u?

Bij het kiezen van de juiste veiligheidsbril is het belangrijk om te letten op de mate van bescherming. Zo kunt u kiezen voor een veiligheidsbril met zijbescherming. Dit type bril biedt een optimale bescherming, omdat ze uw ogen ook aan de onder, boven en zijkant afschermen. Daarnaast is het belangrijk om op draagcomfort te letten bij het kiezen van een bril. Zo zijn er veiligheidsbrillen verkrijgbaar die zijn uitgevoerd met een rubberen bevestigingsband of verstelbare pootjes. Bij het langdurig dragen van de bril is het natuurlijk belangrijk dat de bril comfortabel zit.

Ook voor brildragers is het onder bepaalde werkomstandigheden belangrijk om een veiligheidsbril te dragen. Wanneer u brildragend bent, kunt u kiezen voor een overzetbril. Dit is een veiligheidsbril die u over uw normale bril heen draagt. Zo verliest u geen sterkte, maar bent u wel goed beschermd tegen mogelijke gevaren. Bij veel werkzaamheden komt veel stof vrij, wat tot irritatie van uw ogen kan leiden. Een stofbril beschermt uw ogen tegen stof en andere rondvliegende materialen die uw ogen kunnen irriteren of beschadigen. Dit wordt ook wel een bouwbril genoemd. Een Uvex veiligheidsbril is een moderne veiligheidsbril die een uitstekende bescherming en comfort biedt. Zo zijn er een Uvex ETC model beschikbaar die condensvrij blijft, een overzetbril voor brildragers en een ruimzichtbril die een groot gezichtsveld en hoog comfort biedt.

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur