Filter

Merk


Kleur


Materiaal

Eigenschap
Categorie

Veiligheidsbrillen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Veiligheidsbrillen bestellen bij Carel Lurvink

Veiligheidsbrillen beschermen uw ogen tegen vuil, ongedierte, stof maar ook tegen opspattende delen tijdens de werkzaamheden. Onze veiligheidsbrillen zijn uitgevoerd met een comfortabele rubberen bevestigingsband of verstelbare pootjes, zodat ze prettig op het hoofd zitten, ook bij langdurig gebruik. Daarnaast zijn er brillen verkrijgbaar met zijbescherming. Deze bieden een optimale bescherming van zowel onder, boven als de zijkant.

Type veiligheidsbrillen

Er zijn diverse type brillen, zoals ook de anti-condensbril. Deze bril zorgt er met speciale glazen voor dat uw veiligheidsbril niet beslaat en u altijd goed zicht houdt op uw bezigheden. Bijna alle veiligheidsbrillen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in een trendy jasje. De brillen zitten prettig en zien er dus ook nog goed uit. Naast de veiligheidsbril met zijbescherming vindt u in het ruime assortiment ook veiligheidsbrillen met UV-bescherming. Dit type bril is perfect voor het werken in de buitenlucht. Zo zijn er voor de meeste personen een bijpassende bril. Zelfs als u brildragend bent, u kunt dan kiezen voor een overzetbril. Een overzetbril zet u over uw normale bril heen.

Weet u welk montuur u wilt dragen? Dan is het tijd om een passende bril te zoeken. Maar bedenk vooraf tegen welke risico’s de veiligheidsbril moet beschermen. Risico’s zoals gesteente, stof, straling, deeltjes of chemische risico’s of welke mate van bescherming is nodig en welk deel van het gezicht moet worden afgeschermd? Heeft u een dichte stofbril nodig? En welke eisen stelt de wet voor u op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen?

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur