Bedrijfs en werkkleding

De juiste werkkleding

Als u uw medewerkers van de juiste werkkleding wilt voorzien, zijn er meerdere zaken waarmee u rekening dient te houden. Het dragen van de juiste werkkleding draagt zowel bij aan de uitstraling als aan de professionaliteit van uw bedrijf. Bedrijfskleding dient representatief te zijn, weinig onderhoud te vergen en geschikt te zijn voor de verschillende werkzaamheden die binnen uw organisatie plaatsvinden. Wij leveren duurzame kleding met aandacht voor de productie, de gebruikte materialen en een lange kwaliteitsgarantie.

Functionele werkkleding

Bij het bepalen van de juiste werkkleding voor uw medewerkers gaat het om de juiste mix tussen functionaliteit en uitstraling. Als u op zoek bent naar beschermende kleding, inventariseer dan van te voren aan welke eigenschappen uw bedrijfskleding moet voldoen. Betrek uw medewerkers hierbij: zij weten vaak nog beter dan u waar zij behoefte aan hebben. Een belangrijke factor hierbij is het klimaat waarin de werkzaamheden plaatsvinden. Voor mensen die veel buiten werken, hebben wij een zeer ruime keuze in jassen, vesten en sweaters. De kleding dient goed bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en ondertussen de uitvoering van het werk niet te belemmeren. Zo houdt onze regenkleding u droog, maar kunt u zich - door de lichtgewicht stof - gemakkelijk bewegen. Voor werkzaamheden waar uw medewerkers duidelijk zichtbaar dienen te zijn, bijvoorbeeld bij het werken langs de weg of op een parkeerterrein, vindt u bij ons high visibility werkkleding.

Representatieve bedrijfskleding

De kleuren en gebruikte materialen van de collectie zijn onderling goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kunt u een herkenbare lijn samenstellen voor de verschillende werkzaamheden binnen uw organisatie.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur