Filter

Merk


Kleur
Maat
Toepassing


MateriaalEigenschap


Veiligheidsklasse
Categorie

Werkhandschoenen

( p. st.)
excl. btw
Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
100% naadloos
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Voor gladde materialen
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Optimale vingergevoeligheid
( p. st.)
excl. btw
Beste keuze
( p. st.)
excl. btw
Perfecte pasvorm
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Werkhandschoenen voor professionals

Staan veiligheid en hygiëne binnen uw bedrijf voorop, dan kunt u niet zonder kwalitatief hoogwaardige werkhandschoenen die bieden besscherming tegen verschillende soorten werkzaamheden. Er zijn varianten voor algemene toepassingen, bijvoorbeeld voor schoonmaakwerkzaamheden. Vaak wordt daarbij gebruikgemaakt van wegwerp (disposable) werkhandschoenen. Maar er zijn ook speciale varianten die bescherming bieden voor gevaarlijkere werkzaamheden, waarbij bijvoorbeeld wordt gewerkt met scherpe materialen of chemicaliën. Werkt u met kleurcodering? Dan wilt u daarnaast misschien een uitvoering in een speciale kleur om kruisbesmetting binnen uw bedrijf te voorkomen. Wat u ook zoekt, wij hebben een passende oplossing.

Het werk bepaalt het soort werkhandschoen

Als u werkhandschoenen aanschaft, vormen de uit te voeren werkzaamheden de basis van uw keuze. Er zijn bijvoorbeeld varianten met een grove grit op de coating, waardoor ze extra veel grip bieden. Ideaal als u werkt met gladde en glibberige materialen. Is comfort belangrijk? Dan zijn er handschoenen van een zware kwaliteit jersey katoen met een tricot manchet die ook als onderhandschoen kunnen fungeren. Er zijn handschoenen met een verhoogde bescherming tijdens contact met chemicaliën, hitte of bijvoorbeeld kou (met een zachte terry fleece voering). En heeft de drager van de handschoen te maken met een hoog risico op steek- en snijwonden? Dan zijn de Protect PU Light werkhandschoenen van het topmerk CaluGuard bijvoorbeeld een uitstekende oplossing. Natuurlijk hebben we ook waterbestendige werkhandschoenen. 

Groot assortiment werkhandschoenen

Palm gecoat, gepoederd, poedervrij, latex grip, waterdichte werkhandschoenen volledig gecoat….werkhandschoenen kopen? Carel Lurvink heeft ze voor u. In onze webshop vindt u meer dan 150 verschillende uitvoeringen! Selecteer eenvoudig op merk, kleur, veiligheidsklasse (van CE1 tot EN388 of EN511), maat (van S tot 2XL), materiaal (van acryl tot leer, nylon, nitril of bijvoorbeeld kevlar) of eigenschap (van hittebestendig of snijbestendig tot antistatisch of antislip). Komt u er niet uit? Of wilt u persoonlijk advies over welk type werkhandschoenen het best geschikt is voor de uitvoering van de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur