Werkhandschoenen

178 producten

100% naadloos
10
9
11
Optimale vingergevoeligheid
10
8
9
10
9
11
Uitstekende grip
10
9
11

Veilig en hygiënisch werken met werkhandschoenen

Het dragen van de juiste werkhandschoen is belangrijk voor uw eigen veiligheid en geeft bovendien extra comfort. Bij het kiezen van de meest geschikte werkhandschoen is het belangrijk om te kijken welke variant het beste past bij de risico’s van de uit te voeren werkzaamheden. Zo zijn er werkhandschoenen die gebruikt worden voor algemene toepassingen, maar zijn er ook veel speciale uitvoeringen beschikbaar die op gebruik bij specifieke of gevaarlijke werkzaamheden gericht zijn. Hieronder leest u meer over de verschillende types werkhandschoenen die bij Carel Lurvink verkrijgbaar zijn.

Wat is de juiste soort werkhandschoen voor uw werk?

Het kiezen van de geschikte werkhandschoen is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. We hebben bij Carel Lurvink een ruim assortiment werkhandschoenen, zodat er altijd een variant is die aansluit bij de risico’s van het werk. Zo bieden we een ruim assortiment dunne handschoenen. Onze optic dunne handschoenen hebben een hoog ademend vermogen en zijn uiterst geschikt voor werkzaamheden waarbij vuil snel moet worden opgemerkt. Daarnaast bieden we dunne protect handschoenen. Deze bieden een goede grip bij natte of vette materialen en geven bescherming bij werkzaamheden die kleine snijrisico’s met zich meebrengen, zoals het werken met scherpe voorwerpen. Wanneer de risico’s op snijwonden groter zijn, bijvoorbeeld bij werkzaamheden met glas en metaal, kunt u kiezen voor onze ultra protect snijbestendige werkhandschoen. Dit is een werkhandschoen met snijbestendige voering die voldoet aan de hoogste Europese classificaties.

Bij werkzaamheden in koude omstandigheden, zoals in de winter of in koelruimtes, is het fijn om gevoerde werkhandschoenen te dragen. Voor deze werkzaamheden bieden we bij Carel Lurvink de winter werkhandschoen. Dit is een thermo werkhandschoen met terry fleece voering die de drager isolatie en warmte biedt. De trucker werkhandschoen is een sterke lederen handschoen met katoenen voering die de handen een uitstekende bescherming biedt. De vingergevoeligheid ligt lager, maar de sterke handschoen met beschermkap maakt de handschoen erg geschikt voor werkzaamheden zoals het koppelen van trailers, op bouwplaatsen en in de metaalbewerking. Voor de chemische industrie of andere sectoren waar veel met chemicaliën wordt gewerkt, zijn chemie werkhandschoenen verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor gebruik bij natte omstandigheden en beschermen de drager tegen chemicaliën en andere oplosmiddelen. Bovendien beschermt dit type handschoen ook de polsen, zodat contact met gevaarlijke stoffen voorkomen wordt.

Bestel de perfecte werkhandschoen eenvoudig bij Carel Lurvink

De werkhandschoenen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in iedere maat en zijn van toonaangevende A-merken en ons premium A+ merk CaluGuard. Bij het kiezen van de juiste werkhandschoen heeft u de keuze uit veel verschillende materialen en eigenschappen. Zo bieden we bijvoorbeeld handschoenen van nitril, nylon, polyester, vinyl en veel andere materialen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende eigenschappen, zoals de coating, gepoederd of poedervrij, waterdicht, snijbestendig, hittebestendig, antislip en veel andere eigenschappen. Het kiezen van de juiste werkhandschoen voor uw werkzaamheden kan lastig zijn. Onze specialisten helpen u graag bij het bepalen van de juiste werkhandschoen voor uw werkzaamheden.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren