Filters

Disposable handschoenen

9 producten

CE: Cat III
S
M
L
XL

Wat zijn disposable handschoenen?

Disposable handschoenen zijn een belangrijk persoonlijk beschermingsmiddel voor eenmalig gebruik om irritatie, infecties en uitdroging van de handen te voorkomen. De disposable handschoen, ook wel wegwerphandschoen genoemd, is tegenwoordig enorm populair en niet meer weg te denken uit veel sectoren. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt door schoonmakers voor hun persoonlijke hygiëne en om bescherming te bieden tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Daarnaast wordt de disposable handschoen veel gebruikt in de zorg en medische sector om de hygiëne van zowel artsen en onderzoekers als de patiënten te kunnen waarborgen. Ook in de horeca en voedingsmiddelenindustrie is de disposable handschoen niet meer weg te denken. Zo wordt contaminatie en kruisbesmetting voorkomen en blijven voedingsmiddelen veilig te consumeren. Het maakt niet uit voor welke sector of toepassing u handschoenen nodig heeft, want bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment nitril disposable handschoenen van ons eigen premium A+ merk CaluGloves.

Nitril disposable handschoen

De voorganger van de nitril disposable handschoen is de variant gemaakt van latex. Deze beschermen uitstekend tegen bacteriën en virussen, maar hebben ook twee nadelen. Zo krijgen mensen regelmatig jeuk of een allergische reactie van latex, en beschermt het materiaal niet tegen vet, olie en oplosmiddelen. Bij Carel Lurvink bieden we daarom geen latex disposable handschoenen meer aan, maar hebben we alleen nog nitril disposable handschoenen in ons assortiment. Nitril handschoenen zijn gemaakt van een synthetisch rubber die wat steviger is, een uitstekend alternatief voor latex. Ze bieden bescherming tegen meer stoffen en kunnen ook probleemloos worden gedragen door mensen met een latex allergie.

Disposable handschoen voor éénmalig gebruik

Bent u op zoek naar een wegwerphandschoen van hoogwaardige kwaliteit, maar met een betaalbare prijs? Dan zijn onze disposable nitril handschoenen van ons premium A+ merk CaluGloves de perfecte keuze voor u. Onze disposable handschoenen zijn van goede kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormeringen en kwaliteitseisen, daarover leest u hier meer. Daarnaast zitten ze erg comfortabel en hebben ze een prettige pasvorm. Het microstructuur patroon zorgt voor een uitstekende grip en in combinatie met de hoge vingergevoeligheid zijn onze CaluGloves fijne disposable handschoenen om mee te werken. Hoewel ze voor alle toepassingen geschikt zijn, worden onze disposable handschoenen veel gebruikt in de sectoren Food en Medical. Hier zijn ze dan ook bij uitstek geschikt voor. Al onze disposable handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en 2XL en zijn vrij van poeder en latex. Bovendien zijn onze disposable nitril handschoenen verkrijgbaar in het blauw, zwart en oranje. Meer informatie over het nut van verschillende kleuren disposable handschoenen leest u in ons blog.

Bent u benieuwd naar onze CaluGloves of wilt u meer informatie over onze disposable handschoenen? We sturen u graag een gratis try-out box toe, zodat u ze zelf uitgebreid kunt testen. Uiteraard beantwoorden onze specialisten ook graag de vragen die u misschien nog heeft. Neem contact met ons op via 053 - 434 43 43 of info@carellurvink.nl voor meer informatie.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren