Schoonmaakmachines

Schoonmaken vergt veel lichamelijke inspanning en neemt ook nog een veel tijd in beslag. Schoonmaakmachines kunnen schoonmaakklussen een stuk eenvoudiger, gemakkelijker en minder tijdrovend maken. Ze worden vooral gebruikt in de professionele schoonmaak, maar kunnen ook een krachtige hulp in de huishouding voor consumenten zijn. Onze professionele machines zijn op verschillende plekken inzetbaar. Of nou op kantoor, in huis of in bedrijven; schoonmaakmachines maken het schoonmaken een stuk prettiger. Met een schoonmaakmachine maakt u probleemloos vloeren, wanden, kozijnen en andere oppervlakken schoon.

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment aan professionele schoonmaakmachines van toongevende merken zoals Taski, Karcher, Cleanfix en Numatic. Alle machines in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Onze medewerkers staan voor u klaar met advies voor een schoonmaakmachine die aan al uw eisen voldoet.

Assortiment schoonmaakmachines

Carel Lurvink biedt stofzuigers, rugstofzuigers, waterzuigers, schrob- en boenmachines, schrobzuigmachines, tapijtmachines, veeg- en veegzuigmachines, stoomreinigers, hogedrukreinigers en bijbehorende accessoires zoals stofzuigerzakken, stofzuigeronderdelen, machinereinigers, schrobmachine onderdelen, schrobzuigmachine onderdelen en tapijtmachine onderdelen.

Stofzuigers en rugstofzuigers

In bijna elk huishouden vindt men wel een stofzuiger. Voor het stofzuigen van kleine ruimten kan men beter een rugstofzuiger gebruiken.

Waterzuigers

Naast een gewone stofzuigers die stof en kleine deeltjes opzuigt, bieden wij ook industriële stofzuigers en waterzuigers die naast vuil en stof ook (gevaarlijke) vloeistoffen en water kan opzuigen. Ideaal bij overstromingen, leidingbreuk, ondergelopen kelders en op platte daken.

Schrob- en boenmachines

Professionele schrob- en boenmachines helpen u gemakkelijk en snel vloeren te strippen, verdichten, opblokken, boenen, schrobben of polijsten. Met deze apparaten bereikt u een prachtig resultaat zonder krachtinspanning.

Schrobzuigmachines

Een schrobzuigmachine is ideaal voor de professionele schoonmaak. Een schrobzuigmachine is een iets duurdere investering maar schrobt en droogt in èèn arbeidsgang waardoor de ruimte direct weer te belopen is.

Tapijtmachines

De makkelijkste manier om tapijt te reinigen is met een tapijtmachine. Tapijtmachines maken gebruik van verschillende reinigingsmethodes: sproei-extractie, poeder reiniging en de Bonnet. 

Veeg- en veegzuigmachines

Wij bieden diverse veegmachines en veegzuigmachines voor het vegen van kleine tot grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

Stoomreinigers

Een stoomreiniger reinigt met stoom onder hoge druk. Hoge temperaturen zorgen ervoor dat vuil goed loskomt en zorgt bovendien dat bacteriën en schimmels gedood worden.

Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger heeft veel verschillende toepassingen zoals gevelreiniging, rioolreiniging, voertuigreiniging, onkruidbestrijding, stalreiniging en het verwijderen van graffiti, kauwgom of ander vastzittend vuil. Ook worden hogedrukreinigers vaak gebruikt om tegels, muren, paden en tuin-, terras- of balkonmeubelen te reinigen. Wij bieden professionele hogedrukreinigers van Kärcher en Nilfisk Alto.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur