Filter

Merk
Kleur

Eigenschap


Categorie

Stofzuigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

 Industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil mogelijk

 

Een industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil, stof en in bepaalde gevallen zelfs (gevaarlijke) vloeistoffen mogelijk. Het aanbod is indrukwekkend. Van kleine tot heel krachtige stofzuigers, voor gebruik in de werkplaats of op kantoor of de grotere variant voor in fabriekshallen. Er is een industriële stofzuiger voor elk bedrijf. Met een professionele stofzuiger –toegespitst op specifieke werkzaamheden - blijft elke organisatie schoon en netjes. Carel Lurvink heeft stofzuigers van Cleanfix, Ghibli, Karcher, Numatic, Taski en Caluclean in haar assortiment.

 

Stofzuiger met vloeistoffilter

 

Behalve droog vuil, zijn er ook stofzuigers die vloeistoffen en water kunnen opzuigen. In het apparaat zit een vloeistoffilter of de vloeistof wordt opgeslagen in een reservoir. De meeste industriële stofzuigers zijn voorzien van een automatische uitschakelfunctie waardoor gebruikers niet te veel vloeistof kunnen opzuigen.

 

Professionele stofzuiger op maat

 

Voor elke bedrijfstak is er een professionele stofzuiger op maat. Van een compacte, maar over veel capaciteit beschikkende, industriële stofzuiger voor kleinere kantoren, een fijnstofzuiger om gezondheidsrisico’s van fijnstoffen tot een minimum te beperken tot grofvuilzuigers voor ruimtes met meer en vooral groter afval en de pompzuiger. Deze laatste is naast het opruimen van plassen water ook zeer bruikbaar in situaties van overstroming. Met de geïntegreerde uitneembare pomp zijn ze in staat grote hoeveelheden water weg te pompen.

 

Lange levensduur en andere voordelen

 

De industriële stofzuiger kenmerkt zich door een lange levensduur. De benodigde zuigkracht blijft lang op gewenst niveau en slechts zelden hoeft er onderhoud gepleegd te worden. Professionele stofzuigers zijn leverbaar met verschillende lengtes slang en snoer, goed om daar bij de aanschaf rekening mee te houden. Industriële stofzuigers staan ook bekend om de vele extra’s die ze te bieden hebben. Denk maar eens aan een blaasfunctie, een ingebouwde contactdoos, extra opzetstukken of de mogelijkheid de stofzuiger op de rug mee te dragen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur