CaluDetect detecteerbare pen

CaluDetect detecteerbare pen
Geschikt voor de pharmacy en food sector
Alle hedendaagse digitale gadgets ten spijt, de traditionele balpen is nog (lang) niet van de werkvloer weg te denken. Maar er is ook geen hulpmiddel dat zo vaak zoek raakt of waarvan ‘ineens’ een onderdeel kwijt is.

“En zo’n veertje of drukknopje vind je natuurlijk liever niet in een pot pindakaas terug”, stelt Jan Hoekstra, senior sector specialist Food Industry & Pharmacy bij Carel Lurvink. Waar werken zonder schrijfgerei geen optie is, biedt de CaluDetect detecteerbare pen uitkomst.

Risico's uitsluiten

“Voedsel mag uiteraard geen productvreemde elementen bevatten”, legt Jan Hoekstra uit. “Keuringsinstanties zien daar, terecht, streng op toe. Producenten willen dus elk risico uitsluiten. Daarom leveren we een breed scala aan detecteerbare producten, waarvan de pen misschien wel de populairste is. Hij voldoet aan alle eisen die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Dat geldt trouwens voor ons hele detecteerbare assortiment, dat varieert van spatels tot brilkoorden.”

De pen is gemaakt van kunststof dat is voorzien van minuscule metalen deeltjes, die ervoor zorgen dat hij metaaldetecteerbaar is. Jan: “De standaard kleur van de pen is blauw, zodat hij visueel ook goed is waar te nemen in het productieproces. Er is behalve smurfenijs namelijk geen enkel voedingsmiddel dat blauw als kleur heeft.” Behalve in blauw is de pen verkrijgbaar in rood, geel en groen. “Hij is dus prima in te passen in een kleurcoderingssysteem.”

Gratis proefexemplaar

De pen heeft een intrekbare punt en een clip, maar bevat een minimum aan losse deeltjes. Jan Hoekstra: “Hij is uit een stuk vervaardigd en heeft bijvoorbeeld geen veertje zoals een balpen die heeft. En net zoals een gewone balpen heeft de detecteerbare pen een lange levensduur. Wie ‘m eens wil uitproberen, krijgt van ons kosteloos een proefexemplaar.”

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren