CaluCare het merk voor uw sanitaire omgeving

Onder het merk CaluCare vindt u alles voor uw sanitaire ruimtes. Van stijlvolle, moderne dispensers tot hygiënepapier en handzepen. Een compleet assortiment, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De CaluCare Elite dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De dispensers in de kleuren sand en stone zijn gemaakt van gerecycled plastic. U zit niet vast aan een abonnement en heeft vrije keuze in papier en zeep. Toch adviseren wij om CaluCare hygiënepapier en handzeep aan te schaffen. A-kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Onze klanten hebben hiermee flinke besparingen gerealiseerd. 

CaluCare Elite dispensers

Als antwoord op de groeiende vraag naar kunststof dispensers naast ons bekende assortiment van roestvrijstalen dispensers, presenteert Carel Lurvink vol trots de CaluCare Elite dispenser collectie. Terwijl we vasthouden aan onze toewijding aan duurzaamheid, hebben we deze lijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, waarbij we duurzame opties bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van het bieden van milieuvriendelijke oplossingen. Daarom zijn we verheugd om onze CaluCare Elite dispensers te introduceren in de kleuren sand en stone, beide volledig gemaakt van gerecycled plastic. Met deze milieubewuste keuzes streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, terwijl we praktische oplossingen bieden voor uw dagelijkse behoeften.

  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
  • Al 130 jaar tevreden klanten

Compleet assortiment voor optimale hygiëne en stijl

De CaluCare Elite collectie biedt een uitgebreid assortiment dispensers om te voorzien in diverse hygiënebehoeften. Van zeepdispensers tot toiletbrilreiniger dispensers, papieren handdoek dispensers, wc-papierhouders en meer, we hebben het allemaal. Daarnaast omvat onze selectie sanitaire afvalbakken en toiletborstels, waardoor we een complete oplossing bieden voor uw toiletruimte.

Verkrijgbaar in 3 verschillende stijlvolle kleuren: wit, sand en stone, passen de CaluCare Elite dispensers moeiteloos in elke sanitaire omgeving. 

CaluCare dispensers, hygiënepapier en handzepen brochure

Ontdek het uitgebreide assortiment CaluCare Elite dispensers, samen met onze bijbehorende CaluCare papieren en handzeepcollectie, in onze brochure. Hier vindt u gedetailleerde informatie over elk product, evenals de verschillende mogelijkheden om de dispensers te personaliseren naar uw wensen. Blader door onze brochure om te zien hoe onze producten niet alleen voldoen aan uw hygiënebehoeften, maar ook bijdragen aan een stijlvolle en gepersonaliseerde toiletruimte-ervaring.

Ontdek meer A+ merken