Professionele stoomreinigers voor grondige en hygiënische reiniging

Stoomreiniger voor tapijten, vloeren, tegels, keukens, badkamers en voertuigen
Voor tapijten, vloeren, tegels, keukens, badkamers en voertuigen
Professionele stoomreinigers zijn een onmisbaar hulpmiddel in de schoonmaakindustrie. Met een stoomreiniger verwijdert u vuil en bacteriën op een effectieve en efficiënte manier van verschillende oppervlakken. Door gebruik te maken van de kracht van stoom zijn professionele stoomreinigers in staat om diep te reinigingen zonder gebruik te maken van chemicaliën. In dit blog vertellen we hoe u een stoomreiniger het beste kunt gebruiken, wat een industriële stoomreiniger doet en hoe een professionele stoomreiniger werkt.

Hoe werkt een professionele stoomreiniger?

Een professionele stoomreiniger verwarmt het water tot een hoge temperatuur, zodat het water omgezet wordt in stoom. Deze stoom wordt vervolgens door een slang naar het oppervlak dat gereinigd moet worden geleid. De hete stoom weekt het vuil los en doodt de meeste bacteriën, waardoor het oppervlak grondig gereinigd wordt.
Sommige professionele stoomreinigers hebben de mogelijkheid om een reinigingsmiddel aan het water toe te voegen, waardoor ook zeer hardnekkig vuil en vlekken verwijderd kunnen worden. Het gebruik van chemicaliën in een stoomreiniger kan de levensduur van de machine verkorten, dus gebruik alleen reinigingsoplossingen die zijn goedgekeurd voor gebruik in stoomreinigers.

Professionele stoomreinigers zijn ideaal voor het reinigen van vele soorten oppervlakken, waaronder tapijten, vloeren, tegels, keukens, badkamers en zelfs voertuigen. Stoomreinigers bieden een diepe reiniging zonder dat u hiervoor agressieve chemicaliën hoeft te gebruiken en dat levert een schonere en gezondere omgeving op.

Hoe gebruik ik een stoomreiniger?

Het gebruik van een stoomreiniger is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is water in de tank te doen en de stoomreiniger aan te zetten. Na een korte opwarmperiode is de stoomreiniger klaar voor gebruik. Houd de stoomreiniger op een kleine afstand van het oppervlak dat u wilt reinigen en beweeg deze langzaam heen en weer over het oppervlak. De hete stoom zal het vuil losmaken en de meeste bacteriën doden.

Kan ik met een stoomreiniger alles reinigen?

Het is belangrijk om te weten dat sommige oppervlakken niet geschikt zijn om met een stoomreiniger te reinigen, zoals delicate stoffen en houten oppervlakken die kunnen kromtrekken als ze worden blootgesteld aan vocht en hitte. Zorg er dus voor dat u de handleiding van uw stoomreiniger raadpleegt voordat u begint met het reinigen van een oppervlak.

Wat doet een industriële stoomreiniger?

Een industriële stoomreiniger is ontworpen voor gebruik in commerciële en industriële omgevingen, waar grotere oppervlakken moeten worden gereinigd. Industriële stoomreinigers hebben meestal een hoger vermogen dan huishoudelijke stoomreinigers en zijn in staat om meer water om te zetten in stoom. Dit betekent dat ze meer vuil en bacteriën kunnen verwijderen op grotere oppervlakken en in minder tijd.

Industriële stoomreinigers zijn vaak uitgerust met een breed assortiment aan accessoires, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende oppervlakken en toepassingen. De ene industriële stoomreiniger wordt bijvoorbeeld geleverd met borstels voor het reinigen van tapijten, terwijl andere stoomreinigers worden geleverd met hogedrukspuiten voor het reinigen van tegels en buitengevels. Heeft u meerdere soorten oppervlakken die u met de industriële stoomreiniger wilt reinigen? Dan kunt u de opzetstukken ook los bestellen, zodat u met hetzelfde apparaat meerdere oppervlakken kunt behandelen.


Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren