Filters

Duurzame sweaters & fleece jassen

9 producten

Duurzame sweaters & fleece jassen koop je bij Carel Lurvink

Door het klimaat van Nederland hebben we vaak te maken met koude weersomstandigheden. Bij Carel Lurvink vinden we dat het uitvoeren van werkzaamheden voor iedereen comfortabel moet zijn. Voert u uw werkzaamheden buiten of in een koude ruimte uit? De duurzame sweaters en fleece jassen van Tricorp houden u op uw werk en daarbuiten warm. Vind deze kleding gemakkelijk bij ons terug in verschillende modellen.

Duurzaam met Tricorp

De duurzame sweaters en fleece jassen staan naast comfort voor representativiteit, kwaliteit, (maatschappelijke) verantwoordelijkheid, duurzaamheid en brede toepasbaarheid. Zo heeft de kleding een moderne, modieuze en multifunctionele pasvorm en stijl. Hierdoor ziet u er netjes uit en maakt u een goede indruk op uw (werk)omgeving. De sweaters en jassen zijn hiernaast zeer slijt-, kleur- en vormvast. Ook na intensief gebruik en vele wasbeurten zien ze er nog uit als nieuw. Tricorp maakt gebruik van een circulaire productie. Dat houdt onder andere in dat de grondstoffen hergebruikt worden voor nieuwe materialen of producten. Met de aanschaf van deze kleding draagt u dus ook bij aan een beschermd milieu. De moderne uitstraling en comfortabele pasvorm zorgen er bovendien voor dat u de sweaters en jassen bij veel gelegenheden kunt dragen.

Welk assortiment duurzame sweaters en fleece jassen bieden wij?

Bij Carel Lurvink kunt u voor iedere situatie een passende sweater of fleecejas vinden. Op onze webpagina kunt u gemakkelijk verdere productspecificaties bekijken.
De gewenste gebruikstoepassing en uw kledingsmaak bepalen welk product voor u de juiste keuze is. Uiteraard mag u onze productspecialisten en adviseurs om hulp vragen. Wij staan met genoegen voor u klaar en helpen u graag aan de juiste duurzame sweaters en/of fleece jassen. Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.