Filters

Duurzame reinigingsmiddelen

64 producten

100% chemievrij
1 liter
1 liter doseerfles
Ecologisch
1 liter doseerfles
100% chemievrij
1 liter
1 liter doseerfles
100% chemievrij
1 liter
1 liter doseerfles
100% chemievrij
1 liter
5 liter
20 liter

Duurzame reinigingsproducten: kies milieuvriendelijk en veilig

Vindt u een goede impressie en het welzijn van uw relaties belangrijk? Dan is een frisse, veilige omgeving noodzakelijk. Onze duurzame reinigingsproducten zorgen ervoor dat micro-organismen verminderen én ze zijn niet vervuilend voor de leefomgeving. Met het gebruik van deze duurzame producten draagt u dus bij aan een schoner leven voor uw eigen omgeving en dat daarbuiten.

Micro-organismen zijn met het blote oog niet te zien, maar een veelheid aan deze bacteriën en schimmels op uw werk- of woonplek brengen negatieve gevolgen met zich mee. Een schone werk- of woonplek zorgt daarentegen voor betere prestaties, een lager ziekteverzuim, werknemerstevredenheid, representativiteit en milieuvriendelijkheid.

Assortiment duurzame reinigingsproducten

Omdat Carel Lurvink veel waarde hecht aan een beschermd milieu, bieden wij u een breed assortiment aan duurzame reinigingsproducten. Deze variëren in dagelijkse, periodieke en wekelijkse reinigers. Ook wordt er onderscheid gemaakt in onze eigen premium A+ merken CaluGreen en CaluClean en de reinigingsproducten van SURE.
De duurzame reinigingsproducten van CaluGreen en CaluClean beschikken over het EU Ecolabel: het officiële Europese milieulabel. Dat houdt in dat deze producten erkend worden door alle landen van de Europese Unie. Het Eco label heeft als doel de negatieve effecten van productie/verbruik op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen te verminderen. Alleen producten die voldoen aan strenge eisen omtrent milieu en kwaliteit kunnen het Ecolabel verkrijgen. De producten van CaluGreen en CaluClean beschikken over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen.

Door ons brede assortiment is er voor elke plek in huis of op de werkvloer een geschikt reinigingsmiddel te vinden. Natuurlijk verschillen de benodigdheden van het reinigen bij elk oppervlak en bij elke schoonmaakklus. Bij Carel Lurvink verkopen wij duurzame producten voor het reinigen van sanitair, interieur, industrie en verschillende vloeren. Ook beschikt ons assortiment over duurzame ontkalkers en ontvetters. Het ruimere assortiment reinigingsproducten bestaat uit twaalf categorieën en deze zijn natuurlijk ook op onze website te vinden.

Specificaties gebruik

Wat voor u het juiste en gewenste (duurzame) product is, ligt aan de toepassing, de gebruiksfrequentie, de eigenschappen, de inhoud en het MVO-Keurmerk van het product. Deze categorieën zijn gemakkelijk terug te vinden via onze filter optie. Neem hier gerust een kijkje op om uw gewenste en noodzakelijke voorkeuren toe te passen en bekijk direct per product de voordelen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren