Horeca schoonmaakartikelen

Het schoonmaken van horecagelegenheden betreft vaak specifieke ruimtes die allemaal op een eigen manier schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Dus voor het schoonmaken van de zaak zelf en de bijbehorende sanitaire voorzieningen heeft elke café of restaurant de juiste producten nodig. Uw directe voordeel is dat wij zeer bekend zijn met het schoonmaken en reinigen van dit soort zaken en altijd met onze klanten meedenken. We gaan op een innovatieve manier samen met onze leveranciers aan de slag en delen onze kennis en expertise graag met onze klanten.

Carel Lurvink kan bogen op 130 jaar ervaring en door de jaren heen zijn we altijd meegegroeid met onze horecaklanten. We zijn daardoor perfect in staat om uw personeel en de bezoekers van uw zaak van een schone en hygiënische omgeving te voorzien.

Prijs en kwaliteit in goede balans

Natuurlijk wilt u het uw klanten op alle mogelijke manieren naar de zin maken. En daar horen nu eenmaal ook zaken bij die misschien niet op het eerste gezicht met het verlenen van service te maken hebben. Zoals het zorgen voor voldoende hygiëne in uw etablissement en zo schoon mogelijke sanitaire voorzieningen.
Daarom helpen wij u graag om alles op het gebied van hygiëne in orde te maken. Met een duidelijke focus op kostenbeheersing dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige én voordelige eigen merk.

Zorg ook voor een schone horecagelegenheid

Carel Lurvink kan uw horecagelegenheid volledig ondersteunen met de juiste facilitaire producten. Wij hebben voor u dan ook belangrijke hygiëneproducten in het assortiment zoals: zeepdispensers, papieren handdoekjes, vloerreinigers, sanitairreinigers, schoonmaakmachines en disposable handschoenen.

Schrobmachines

Deze schrobmachines laten uw vloer stralen

Schrob en boenmachines

Schoonmaakdoeken

De reinigingsdoek vormt een onmisbaar hulpmiddel bij elke schoonmaakklus

Schoonmaakdoeken

Selectie van onze horeca werkschoenen

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist