Filters

Ladders, trappen en valbeveiliging

73 producten


Dirks Bordestrap gecoat 3 treden
Dirks Bordestrap gecoat 3 treden
Dirks Bordestrap gecoat 3 treden
3 treden
4 treden
5 treden
6 treden
7 treden
8 treden
9 treden
10 treden
Dirks bordestrap 3 treden ongecoat
Dirks bordestrap 3 treden ongecoat
Dirks bordestrap 3 treden ongecoat
3 optreden
5 optreden
6 Optreden
8 optreden
10 optreden
12 optreden
Dirks dubbele trap 2 treden gecoat
2 optreden
opt7
3 optreden
4 optreden
5 optreden
6 Optreden
Dirks dubbele trap 3 treden ongecoat
Dirks dubbele trap 3 treden ongecoat
Dirks dubbele trap 3 treden ongecoat
3 treden
5 treden
6 treden
7 treden
Hailo huishoudtrap 3 sports Type L40
3 sports
4 sports
5 sports
7 sports

Ladders bestellen?

Bent u op zoek naar een professionele schuifladder, uitschuifladder, opsteekladder of andere professionele ladder? Of bent u gewoon op zoek naar een handige huishoud ladder? Bij Carel Lurvink bent op de goede plek. Wij bieden een ruim assortiment schuifladders, uitschuifladders en opsteekladders. De ladders die wij aanbieden zijn van de topmerken Altrex en Dirks. Altrex en Dirks staan bekend om hun kwalitatieve trappen en ladders voor professioneel en particulier gebruik.  De ladders zijn gemaakt van aluminium en u kunt kiezen tussen een gecoate of ongecoate ladder. Doordat de ladders gemaakt zijn van aluminium zijn ze lekker licht.

Er bestaan verschillende type ladders maar elke ladder bestaat uit twee stijlen aan de zijkant met ertussen de sporten. De sporten zijn de 'treden' waar je op staat. Voorbeelden van verschillende type ladders zijn: enkele rechte ladders, opsteekladder/ schuifladder, reformladder, vouwladder, telescoopladder en kooi/gevelladder. Met een ladder is het mogelijk precies op de juiste hoogte te kunnen werken. Heeft u vragen over het gebruik van een ladder of weet u niet welke ladder voor u geschikt is? Carel Lurvink adviseert u graag.

Trappen: schaartrap, magazijntrap, bordestrap en dubbele trap

Een trap moet stevig, stabiel en robuust zijn. Er zijn veel verschillende type trappen. Zo kunt u kiezen uit een schaartrap, een magazijntrap, een bordestrap en een dubbele trap. De trappen die wij aanbieden zijn gemaakt voor professioneel, maar ook individueel gebruik. Net als onze ladders zijn onze trappen ook gemaakt van aluminium waardoor uw schaartrap, magazijntrap, bordestrap of dubbele trap lekker licht is en makkelijk te verplaatsen. Bij de meeste trappen zijn gecoat of ongecoat te verkrijgen en daarnaast kunt u kiezen hoeveel treden u nodig heeft. De coat heeft een vuilafstotende werking en de treden zijn bevestigd met popnagels die u kunt vervangen wanneer dat nodig is.

Een professionele magazijntrap nodig? Bij Carel Lurvink vindt u ook magazijntrappen van de beste kwaliteit. De Altrex Taurus magazijntrap is perfect voor elk magazijn. Een magazijntrap moet robuust en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daarom is de magazijntrap voorzien van vast wielen en leuningen met een natuurlijke grip. Daarnaast is de magazijntrap natuurlijk stabiel en zeker door grote antislip-voeten en heeft extra stevige gepopte treden.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.