Onderwijs

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw school om uw medewerkers en leerlingen continu een goede hygiëne te kunnen bieden? Ga dan de samenwerking aan met een betrouwbare partner die veel kennis van uw branche heeft. Bij Carel Lurvink beschikken we over 130 jaar ervaring en zijn we altijd meegegroeid met onze klanten binnen het onderwijs. We weten daardoor exact hoe we uw personeel en leerlingen van een schone en hygiënische leeromgeving kunnen voorzien.

Experts in schoonmaak

Het schoonmaken van scholen en de daarbij behorende schoonmaakmiddelen zorgen voor een unieke dynamiek. Het gaat vaak om het reinigen van grotere ruimtes die allemaal tegelijk schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Voor het schoonmaken van schoolgebouwen (van klaslokaal en kantine tot aan gymzalen en sanitaire voorzieningen) heeft elke onderwijsinstelling de juiste producten nodig. Het voordeel is dat wij heel goed bekend zijn met het reinigen en schoonmaken van scholen en altijd met onze klanten meedenken.

CaluClean

Hoge kwaliteit, verantwoord én milieuvriendelijk

Lees meer

CaluCare handreinigers

Complete lijn aan professionele handreiniging

Bekijk het aanbod

De juiste balans in prijs en kwaliteit

Natuurlijk streeft u ernaar om uw schoolleerlingen het allerbeste onderwijs te bieden. Maar er zijn ook andere aspecten die van groot belang zijn, ook al lijken ze op het eerste gezicht niet direct gerelateerd aan lesgeven. Neem bijvoorbeeld het waarborgen van voldoende hygiëne en het creëren van schone sanitaire voorzieningen op uw school. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen bij het implementeren van de meest effectieve hygiënemaatregelen.

Kies ook voor een schoon schoolgebouw

U zult zien dat Carel Lurvink uw school en schoonmaakpersoneel volledig kan ondersteunen met de juiste facilitaire producten. Wij bieden binnen ons bedrijf dan ook belangrijke hygiëneproducten aan zoals: Vloerreinigers, Sanitairreinigers, Schoonmaakmachines, Papier, Afvalzakken, Zeepdispensers

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist