Filters

Handschrapers en vloerschrapers

20 producten

Vikan handschrapers en vloerschrapers kopen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink vindt u een ruime selectie Vikan handschrapers en vloerschrapers, essentieel voor professionele voedselverwerking in bakkerijen, keukens en fabrieken. Of u nu deegresten snel wilt verzamelen of hardnekkige verontreinigingen wilt verwijderen, Vikan handschrapers zijn onmisbare hulpmiddelen.

Vikan handschrapers en vloerschrapers in verschillende kleuren en maten beschikbaar

De Vikan handschrapers zijn beschikbaar in diverse HACCP-kleuren, zodat ze perfect in uw bestaande kleurcoderingssysteem passen. Hierdoor wordt verwarring voorkomen en blijven de handschrapers in de juiste omgeving gebruikt. U kunt kiezen uit verschillende breedtematen, waaronder 50 mm, 75 mm, 100 mm en 102 mm, om de perfecte handschraper voor uw situatie te vinden.

Verschillende typen materialen handschrapers en vloerschrapers

Carel Lurvink biedt twee soorten handschrapers aan: reguliere kunststof handschrapers en handschrapers van roestvrij staal (RVS). Beide materialen voldoen aan de wettelijke eisen voor gebruik in voedselverwerkingsomgevingen. Voor gevoelige oppervlakken raden we kunststof schrapers aan, terwijl RVS schrapers effectiever zijn voor hardnekkige vervuiling.

Waar worden handschrapers en vloerschrapers vooral voor gebruikt?

De toepassingen van handschrapers en vloerschrapers zijn veelzijdig. Ze worden gebruikt om restproducten van transportbanden te verwijderen op verpakkingslijnen en om stickers zonder chemicaliën te verwijderen bij labelmachines. In voedselproductieprocessen zijn handschrapers ideaal voor het schrapen van deeg, het reinigen van kommen en bakken, en zelfs voor het snijden van deeg. Bij het gebruik van handschrapers is ergonomie van groot belang, gezien de kracht die soms nodig is. Vikan heeft hieraan gedacht en de handschrapers ergonomisch ontworpen om correct gebruik te bevorderen en onjuist gebruik te voorkomen.

Hygiënische ophangsystemen

Om een hygiënische werkomgeving te handhaven, is het belangrijk om de handschrapers en vloerschrapers op een geschikte manier op te bergen. Ophangsystemen van Vikan of schaduwborden van CaluClean zijn ideale oplossingen om deze borstels hygiënisch op te bergen en te beschermen. Door de handschrapers en vloerschrapers op te hangen, kunnen ze langer meegaan, wat kosten bespaart. Daarnaast zijn de meeste borstels verkrijgbaar in verschillende kleuren die kunnen worden aangepast aan uw kleurcoderingsprogramma.

Meer informatie

Bij Carel Lurvink kunt u vertrouwen op hoogwaardige Vikan handschrapers en vloerschrapers die voldoen aan voedselveiligheidseisen en optimale prestaties leveren in diverse toepassingen. Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren