Filters
Merk

Schrobmachine onderdelen

12 producten

Active filters

Aanbod onderdelen schrobmachine

Heeft uw schrobmachine dringend behoefte aan nieuwe onderdelen? We hebben een assortiment aan essentiële componenten beschikbaar, waaronder vloeistoftanks, batterijen, leidingen, filters, schuurpads en borstels. Als u op zoek bent naar een ander type borstel voor uw schrobmachine, kunt u bij Carel Lurvink terecht. We voorzien in diverse soorten borstels, waaronder wrijfborstels, schrobborstels, shamponeerborstels, ringborstels en zijborstels. Bovendien bieden we padhouders, zuigslangen en vacuümmotoren voor schrobmachines aan in ons assortiment. Onze onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Numatic, Kärcher en Taski, en staan garant voor hoge kwaliteit. Het monteren van deze nieuwe schrobmachine onderdelen is eenvoudig. Met deze vernieuwde componenten kunt u moeiteloos weer aan de slag met taken zoals vloerstrippen, verdichten, opblokken, boenen, schrobben of polijsten.

Divers aanbod aan borstels

De soort borstel en de conditie van de borstel hebben een grote invloed op de prestatie van uw schrobmachine. Bij Carel Lurvink vindt u een gevarieerd assortiment borstels voor schrobmachines, waaronder wrijfborstels, shamponeerborstels, ringborstels en zijborstels. Elke borstelsoort heeft specifieke eigenschappen en toepassingen. Het is belangrijk om de juiste borstel, zoals een schrobborstel, te selecteren op basis van het vloertype dat u wilt reinigen. Of u nu tegels, beton of andere oppervlakken schoonmaakt, wij bieden u diverse opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat uw schrobmachine optimaal presteert.

Onderdelen nodig voor uw schrobmachine?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste product voor uw klus? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren