Taski melamine pad 13" 33cm

Art: 7518687
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Kan worden gebruikt zonder reinigingsmiddelen
  • Werkt effectief op hardnekkige vlekken
  • Veelzijdig

Symbolen

Doos papier Doos papier

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Taski WipeOut Melamine pad, met een diameter van 13" / 33 cm of 17" / 43cm, is de perfecte keuze voor intensieve periodieke reiniging. Deze melamine pads zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen gebruikt worden met roterende machines of schrobzuigmachines.Deze pads zijn gemaakt van zacht polymeer flexibel materiaal, waardoor gebruikers eenvoudig vlekken, strepen en graffiti kunnen verwijderen zonder te schuren of krassen te maken. Met de Taski WipeOut melamine pads kunt u zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen effectief verwijderen.

Een van de voordelen van de Taski WipeOut melamine pads is dat ze met alleen water gebruikt kunnen worden. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie die geen gebruik maakt van agressieve chemische reinigingsmiddelen. Voor de beste resultaten wordt echter aanbevolen om de pads te gebruiken in combinatie met de TASKI Sprint Spitfire, een krachtig reinigingsmiddel. Of u nu te maken heeft met vlekken op vloeren, muren of andere oppervlakken, de Taski WipeOut melamine pads bieden de oplossing. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en leveren uitstekende reinigingsresultaten. Met deze pads kunt u moeiteloos een schoon en vlekkeloos resultaat bereiken.

Technische gegevens

Merk Taski

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren