Taski

Carel Lurvink is een waar begrip in de wereld van professionele reiniging en hygiëne. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze Diversey Taski groothandel in Enschede. Hier kunt u zich laten informeren door onze accountmanagers en kunt u onze producten testen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u gemakkelijk de producten via onze webshop of in onze fysieke winkel aanschaffen. U hoeft slechts een account aan te maken en u bent klaar om te bestellen.

Innovatieve producten in vloeronderhoud

Al meer dan 60 jaar biedt Taski innovatieve producten op het gebied van vloeronderhoud zoals schrobzuigmachines, eenschijfmachines, professionele stofzuigers en robot schrobmachines.

Sanitair hygiëne, vloeronderhoud of interieurreiniging: voor iedere toepassing biedt Diversey met Taski een totaaloplossing op maat. Wij stemmen producten, hulpmaterialen, doseersystemen en werkmethoden nauwkeurig op elkaar af. U bereikt een optimaal reinigingsresultaat en bespaart meteen op uw integrale kosten. Daarnaast ondersteunt Taski uw medewerkers met heldere instructies, trainingen en werkplannen en maakt hun werk efficiënter, veiliger en aangenamer.

Taski swingo

Diversey biedt schrobzuigmachinesaan onder de naam swingo. Swingo heeft verschillende typen schrobzuigmachines. Alle swingo schrobzuigmachines zijn van topkwaliteit en eenvoudig te bieden. Daarnaast staan swingo schrobzuigmachines om hun wenbaarheid en uitstekende reinigings- en droogresultaten bekend. Swingo produceert uitsluitend duurzame en robuste producten van topkwaliteit die gemakkelijk zijn in onderhoud. Swingo maakt gebruikt van kwalitatieve en duurzame producten zodat de service- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden.

De grote diversiteit aan swingo schrobmachines maakt het mogelijk dat u een swingo vindt die bij werkzaamheden van uw bedrijf passen.

Onderhoud van uw Taski machines

Bij het gebruik van een schrobzuigmachineswordt vaak vergeten dat de schoonmaker veel tijd kwijt is aan voorbereiding en het achteraf schoonmaken van de machine. Taski heeft 5 duidelijke gele punten op de machine die door iedereen supersnel zijn schoon te maken. Zo kan elke schoonmaker per keer tot wel 5% tijd besparen! Bekijk hier hoe u snel en eenvoudig deze vijf punten reinigt!