Carel Lurvink

Taski 

Diversey werkt graag samen met partners om het beste op het gebied van schoonmaak te kunnen leveren. Iedere handelspartner van Diversey is specialist op zijn gebied en heeft een specifieke toegevoegde waarde. Taski biedt met al meer dan 65 jaar ervaring, innovatieve producten om gebouwen op een professionele manier schoon te houden. Voor iedere toepassing binnen gebouwonderhoud biedt Taski een geschikte oplossing; Sanitair hygiene, vloeronderhoud, interieurreiniging, etc. De producten en werkmethoden van Taski zijn optimaal op elkaar afgestemd om een optimaal resultaat te bereiken. 

Hierbij is innovatie voor Taski erg belangrijk. Er worden voortdurend nieuwe, effectievere en efficiëntere oplossingen gevonden om de Taski-producten continu te verbeteren. Bovendien luisterd Taski naar uw wensen en behoeften. 

Bekende Taski Machines

Taski machines zijn bekend doordat de machines effectief reinigen en dat met zo min mogelijk water-, chemicaliën-, en energieverbruik. Bekende Taski machines zijn:

- Taski Dorsalino: een enorm efficiente, krachtige en lichte rugstofzuifer.
- Taski Ergodisc: High-speed of low-speed eenschijfsmachines.
- Taski Jet 38 en 50: Een borstel stofzuiger met telescoop handunit voor middelgrote tot grote oppervlakken die ontworpen zijn met een dubbel motorsysteem die zorgt voor een hoge zuigkracht en een efficiënte reiniging. 
- Taski Procarpet 30 en 45: Een stofzuiger speciaal ontworpen voor het reinigen van tapijten/vloerkleden. Naast zuigen is een Taski Procarpet machine ook voorzien van een chemie applicatie voor een optimaal resultaat. 
- Taski Swingo: Taski heeft verschillende schrobzuigmachines onder de naam Taski Swingo uitgebracht. Taski heeft gegarendeerd een schrobzuigmachine die aan uw eisen voldoet. 
- Taski Vacumat: De Taski vacumat is een krachtige waterzuiger met kiepsysteem. 
- Taski Aero: De stilste stofzuiger op de professionele markt.

Taski vloeronderhoud en reiniging

Om een goede uitstraling van uw vloer te behouden is het van belang de vloer goed te onderhouden. Bovendien wordt de levensduur door goed onderhoud aanzienlijk verhoogd. Elk vloertype is anders en vereist een specifieke reinigings- en onderhoud methodiek. Daarom geven wij een paar aanwijzingen voor het onderhoud van veelvoorkomende vloertypen waarvoor Taski speciale systemen heeft ontwikkeld. 

Vinyl (PVC): Naast dagelijkse reiniging met Taski lamello en vloerwisdoeken en periodieke reiniging met een schrobzuigmachine en een vloerreinigingsmiddel heeft Taski speciaal het Taski Omnisysteem ontwikkeld. Het Taski Omnisysteem combineert sprayreinigen en onderhouden. 

Linoleum: Afhankelijk van het gebruik van de ruimte kan er gekozen worden tussen systematisch vloeronderhoud of het Carefree vloeronderhoudssyteem.

- systematisch vloeronderhoud: dagelijks stofwissen en vlekverwijdering door moppen of schrobzuigmachine zorgt ervoor dat uw vloer elke dag straalt. Als periodiek onderhoud kan gekozen worden tussen topcoaten en recoaten. Bovendien raden wij het Taski omnisysteem ook aan als tussentijdse reiniging.

- Taski Carefree vloeronderhoudsysteem: Met enkel het product Taski ‘Carefree Mop&Shine’ kan het reinigen en onderhoud in 1 handeling worden gedaan doordat Taski ‘Carefree Mop&Shine’ niet alleen de dagelijkse reiniging, maar ook kleine beschadiging aanpakt. 

Tapijt: Tapijt wordt het beste onderhouden door een combinatie van dagelijkse en periodieke reiniging. 

Daarnaast biedt Taski diverse kwalitatieve hulpmaterialen zoals doeken, mopsystemen en Trolley’s en diverse reinigingsmiddelen voor vloeren, gebouwen en sanitair. 

TASKI gebouwenonderhoud

Taski gebouwenonderhoud services bestaat uit een compleet Taski pakket aan diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud in gebouwen. Diensten die bestaan uit volledige inventarisaties en analyses, waarin schoonmaaktechnische aspecten, de schoonmaakorganisatie en de schoonmaakkwaliteit aan de orde komen. Het resultaat heldere rapporten met conclusies en aanbevelingen. Verder biedt Diversey diensten en hulpmiddelen ter ondersteuning en optimalisatie van jouw schoonmaakdienstverlening. Daarbij kun je denken aan zaken als calculatiesystemen, trainingen en kwaliteit-meetsystemen.


TASKI hulpmaterialen

Goede Taski hulpmaterialen maken de hygiëne compleet. De juiste toepassing van professionele Taski reiniging- en desinfectiemiddelen is de sleutel tot goede hygiëne. Goede en schone hulpmaterialen zijn hierbij onmisbaar. Diversey biedt een uitgebreid assortiment Taski hulpmaterialen voor gebouwenonderhoud die zeer eenvoudig in gebruik zijn. 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur