Filters

Stofzuigers

36 producten

Industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil mogelijk

Een industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil, stof en in bepaalde gevallen zelfs (gevaarlijke) vloeistoffen mogelijk. Het aanbod is indrukwekkend. Van kleine tot heel krachtige stofzuigers, voor gebruik in de werkplaats of op kantoor of de grotere variant voor in fabriekshallen. Er is een industriële stofzuiger voor elk bedrijf. Met een professionele stofzuiger – toegespitst op specifieke werkzaamheden - blijft elke organisatie schoon en netjes. Carel Lurvink heeft stofzuigers van Cleanfix, Ghibli, Karcher, Numatic, Taski en ons eigen premium A+ merk Caluclean in het assortiment.

Stofzuiger met vloeistoffilter

Behalve droog vuil, zijn er ook stofzuigers die vloeistoffen en water kunnen opzuigen. In het apparaat zit een vloeistoffilter of de vloeistof wordt opgeslagen in een reservoir. De meeste industriële stofzuigers zijn voorzien van een automatische uitschakelfunctie waardoor gebruikers niet te veel vloeistof kunnen opzuigen.

Professionele stofzuiger op maat

Voor elke bedrijfstak is er een professionele stofzuiger op maat. Van een compacte, maar over veel capaciteit beschikkende, industriële stofzuiger voor kleinere kantoren, een fijnstofzuiger om gezondheidsrisico’s van fijnstoffen tot een minimum te beperken tot grofvuilzuigers voor ruimtes met meer en vooral groter afval en de pompzuiger. Deze laatste is naast het opruimen van plassen water ook zeer bruikbaar in situaties van overstroming. Met de geïntegreerde uitneembare pomp zijn ze in staat grote hoeveelheden water weg te pompen.

Lange levensduur en andere voordelen

De industriële stofzuiger kenmerkt zich door een lange levensduur. De benodigde zuigkracht blijft lang op gewenst niveau en slechts zelden hoeft er onderhoud gepleegd te worden. Professionele stofzuigers zijn leverbaar met verschillende lengtes slang en snoer, goed om daar bij de aanschaf rekening mee te houden. Industriële stofzuigers staan ook bekend om de vele extra’s die ze te bieden hebben. Denk maar eens aan een blaasfunctie, een ingebouwde contactdoos, extra opzetstukken of de mogelijkheid de stofzuiger op de rug mee te dragen.

Vragen over de juiste stofzuiger voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren