Drukkerijen

Bent u actief in de drukkerijbranche en op zoek naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor drukwerk? Bij Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor succesvol drukwerk. Onze expertise in uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals u. Onze voortdurende groei in de drukkerijbranche stelt ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige producten en inzichten die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in uw werk.

Uw kennispartner in de drukkerijbranche

In de drukkerijbranche draait het om het produceren van diverse materialen, elk met hun eigen specifieke vereisten. Daarom is het van cruciaal belang dat elke drukopdracht en elk project met de juiste aanpak worden benaderd. Met meer dan 130 jaar ervaring binnen deze sector, zijn we goed bekend met de diverse facetten van het drukproces. Onze expertise stelt ons in staat om nauw samen te werken met professionals zoals uzelf. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw noden. Door het delen van onze kennis en deskundigheid, dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren.

 

CaluPrevent oordoppen

Voorkom gehoorschade met CaluPrevent oordoppen

Bekijk het aanbod

Waarom Mijn Carel Lurvink

Bestel eenvoudig online via Mijn Carel Lurvink en bespaar tot wel 25% aan tijd en kosten.

Bekijk alle voordelen

CaluGuard werkhandschoenen

CaluPrevent BLS adembescherming

Ons premium A+ merk CaluPrevent BLS adembescherming is een belangrijk aspect binnen drukkerijen, met name als het gaat om de veiligheid van werknemers. In drukkerijen kunnen verschillende chemische stoffen en dampen vrijkomen tijdens het drukproces, vooral bij het gebruik van inkten, oplosmiddelen en andere chemicaliën. Het is essentieel om de veiligheid van werknemers te waarborgen door hen te voorzien van geschikte adembescherming. Bekijk ons aanbod in half- en volgelaatsmaskers en bijbehorende filters. 

De leverancier voor uw drukkerij

U zult zien dat Carel Lurvink uw drukkerij volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw wensen. Door het delen van onze kennis en deskundigheid, dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren.Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: adembescherming, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, en gehoorbescherming.

CaluPrevent veiligheidsbrillen

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist