Transport

Werkt u in de transportindustrie en bent u op zoek naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden? Bij Carel Lurvink vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle klus in de transportsector. Onze expertise maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals in de transportwereld. Onze voortdurende groei binnen de transportsector stelt ons in staat hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in jouw werk.

Uw kennispartner

Wij begrijpen de waarde van efficiëntie en kwaliteit in de transportsector en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te bieden die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft om te gedijen in de transportindustrie.

CaluPrevent oordoppen

Voorkom gehoorschade met CaluPrevent oordoppen

Bekijk het aanbod

High Visibility werkkleding

Overal en altijd zichtbaar

Bekijk nu

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de logistiek spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor uw klus

De logistieke sector omvat een uitgebreid scala aan taken en activiteiten. Activiteiten zoals opslag, transport, en distributie vereisen elk specifieke materialen en tools. Denk hierbij aan werkschoenen, messen, tape, werkhandschoenenen werkleding. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment in deze categorieën, waardoor u kunt kiezen uit diverse opties die perfect passen bij uw logistieke behoeften.

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist