Molykote BR2 Plus 100gr

Art: 00038
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Goede bescherming tegen krassen
  • Goed bestendig tegen oxidatie
  • Hoge toelaatbare belasting
  • Geschikt voor langdurige smering

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Maak kennis met Molykote BR2 Plus, een hoogwaardig vet met superieure smering voor metaal/metaalcombinaties in een verscheidenheid aan snelheden en toepassingen. Deze robuuste, betrouwbare vergelijking is perfect voor zowel langzame als snelle bewegingen en voor middelzware tot zware belastingen.

Met langdurige bescherming tegen slijtage en corrosie - Molykote BR2 Plus is getest in een breed temperatuurbereik (van -25 tot 150 graden Celsius). De hoogwaardige basisolie zorgt voor een consistente viscositeit bij alle temperatuurniveaus, terwijl de toevoeging van alle vaste hygiënische ingrediënten een uitzonderlijke stabiliteit biedt voor een veilige werking gedurende langere tijd. Dit product biedt een uitstekende waterbestendigheid, zodat het stabiel blijft onder natte omstandigheden.

Molykote BR2 Plus is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar vet voor zwaar gebruik met extra voordelen - dankzij de sterke formule en veelzijdigheid wat betreft snelheid en drukvermogen.

Kenmerken & voordelen

+ Hoge toelaatbare belasting
+ Geschikt voor langdurige smering
+ Goed bestendig tegen oxidatie
+ Noodloopeigenschappen, d.w.z. in geval van gemengde wrijving wordt slijtagebescherming geboden door vaste smeerstoffen en EP-additieven
+ Goede bescherming tegen krassen (false Brinelling)
+ Goede bestendigheid tegen wegwassen door water
+ Goede bescherming tegen corrosie
+ Goede bescherming tegen passingsroest

Samenstelling

Minerale olie
Lithiumzeep
vaste smeerstoffen
EP-additieven

Toepassingen

Molykote BR2 Plus kan worden gebruikt in kogel- en rollagers, glijlagers, geleidingen, koppelingen, spiebanen en assen met schroefdraad; elke toepassing die een betrouwbare smering vereist voor een superieure levensduur en prestaties. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diegenen die superieure smering nodig hebben van een vet voor zwaar gebruik, zoals te vinden is in veel industriële toepassingen.

Hoe toe te passen

Reinig de contactpunten. Breng op dezelfde manier aan als smeervetten, met behulp van een borstel, spatel, vetpistool of automatisch smeersysteem. Geschikt voor dosering via een centraal smeersysteem.

Houdbaarheid en opslag

Bij opslag tussen 0 en 40°C in de originele, ongeopende verpakking heeft dit product een bruikbare levensduur van 60 maanden vanaf de productiedatum.

Molykote BR2 Plus bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote