Molykote G-n Plus 100gr

Art: 02040
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Geschikt voor langdurige smering
  • Valt goed op door de kleur

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Molykote G-n Plus is een hoogwaardig smeermiddel met een opmerkelijk temperatuurbereik van -25 tot +450°C. Dit product wordt gebruikt om een dunne smeerfilm aan te brengen op diverse soorten machineonderdelen, zoals lagers, rondsels, bouten, spiëen, en meer. Bovendien biedt Molykote G-n Plus extra voordelen, waaronder het veilig inlopen van lageroppervlakken, nokkenschijven, geleidingen en vergelijkbare componenten. Het smeermiddel is ook effectief in het voorkomen van "fretting corrosion" op geleidingen van werktuigmachines, naven en andere toepassingen, wat de levensduur van deze onderdelen aanzienlijk kan verlengen. De grijze/zwarte kleur van dit product maakt het gemakkelijk identificeerbaar in verschillende toepassingen. Molykote G-n Plus is de ideale keuze voor veeleisende industriële omgevingen waar betrouwbaarheid en prestaties cruciaal zijn, en waar temperatuurbereik en smering van vitaal belang zijn.

Kenmerken & voordelen

- Hoge drukopnamecapaciteit.
- Lage wrijvingscoëfficiënt.
- Voorkomt passingsroest en krassen.
- Bescherming tegen stick-slip.
- Goede anti-corrosie eigenschappen.
- Vereenvoudigt demontage proces.

Samenstelling:

Minerale olie
Verdikker
Vaste smeerstoffen.

Toepassingen:

Dit product wordt gebruikt als inloopsmeermiddel voor nieuwe machines en tandwielkasten, omvat een specialisatie op dit gebied. Daarnaast is er duursmering beschikbaar voor machineonderdelen die zelden of langzaam bewegen, evenals voor toepassingen zoals boren, zagen en draadsnijden. Dit product hebben met succes hun waarde bewezen in het smeren van diverse componenten, zoals draadspindels, spiebanen, tandwieloverbrengingen, wormtandwielen, transmissiedrijfwerken, schroeven, kleppen, pompen, gereedschapsmachines, en ook voor het vastzetten en aanbrengen van kogellagers, ringen, wielen, flenzen, bouten en moeren.

Hoe aan te brengen

Reinig de glijdende oppervlakken of contactgebieden en breng vervolgens de pasta aan met een borstel, doek, synthetische spons of raamleer. Gebruik niet te veel, zoals bij het smeren met vet. Stevig inwrijven op het metalen oppervlak zal de hechting verbeteren. Meng niet met vetten of oliën.

Houdbaarheid en opslag

Wanneer bewaard tussen 0°C en 40°C in de originele, ongeopende verpakking, heeft dit product een houdbaarheid van 60 maanden vanaf de productiedatum.

Molykote G-n Plus bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote