Molykote Cu-7439 Plus 400ml

Art: 02075
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Geschikt voor langdurige smering
  • Waterafstotend

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Koperpasta biedt een effectieve bescherming voor onderdelen die blootstaan aan extreme omstandigheden zoals hoge temperaturen, intense belastingen en corrosieve invloeden. Deze veelzijdige pasta is bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen, met name voor machineonderdelen die extra bescherming nodig hebben tegen factoren zoals water, stoom of corrosie. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in remsystemen, flensverbindingen en bouten van uitlaatgasleidingen, waar de duurzame eigenschappen van de koperpasta cruciaal zijn voor optimale prestaties en langdurige bescherming.

Een ander voordeel is het brede temperatuurbereik waarbinnen het effectief blijft functioneren. Of het nu gaat om extreem koude omgevingen of hoge temperaturen, deze pasta behoudt zijn integriteit en prestatievermogen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diverse industriële toepassingen. De koperpasta vormt een goede aanvulling op de onderhouds- en beschermingsstrategieën, waardoor de levensduur van machineonderdelen wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

Kenmerken:

+ Breed temperatuurbereik
+ Goed bestand tegen druk
+ Zeer klevend en bestand tegen wegwassen door water
+ Goede bescherming tegen corrosie
+ Lage verdamping
+ Geen druppelpunt

Samenstelling

- Verpulverd koper
- Deels synthetische olie
- Corrosieremmer.

Toepassingen

Geschikt voor alle gebieden die beschermd moeten worden tegen water, stoom en corrosie, zoals remmechanismen, flensafdichtingen, uitlaatschroeven en schroefverbindingen. Maakt moeiteloze demontage van machineonderdelen mogelijk, zelfs na lange bedrijfsintervallen in omgevingen zoals staalfabrieken, glasproductie, raffinaderijen en petrochemische faciliteiten, en op landbouw- en maritieme voertuigen.

Hoe toe te passen

Indien mogelijk dienen de contactoppervlakken gereinigd te worden. Het is niet nodig om overtollig smeermiddel te verwijderen. Als u de spray gebruikt, moet MOLYKOTE® Cu7439 Plus Paste V1 in een vloeiende beweging worden aangebracht om een dunne, gelijkmatige coating te verkrijgen. Voorkom overmatig gebruik.

Houdbaarheid en opslag

Bij opslag op of onder 20°C in de originele, ongeopende verpakking heeft dit product een houdbaarheid van 60 maanden vanaf de productiedatum.

Molykote CU-7439 bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote