Molykote Multigliss 400ml

Art: 02258
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Sprayflacon
  • Valt goed op door de kleur

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Molykote Multigliss is een veelzijdige oplossing die op alle metalen oppervlakken hecht en ze beschermt tegen corrosie. De waterverdringende eigenschappen van dit product zorgen voor extra bescherming van elektrische installaties, met name in situaties waar vocht storingen kan veroorzaken. Een bijkomend voordeel is dat het geen schade toebrengt aan kunststoffen en rubbers. De lichtgekleurde/transparante formule maakt het eenvoudig om de toepassing te controleren. Dit product is effectief in een breed temperatuurbereik, variërend van -30°C tot +50°C, waardoor het geschikt is voor diverse omgevingen en toepassingen.

Voordelen

+ Penetratie
+ Roestlosmakende eigenschappen
+ Minerale olie smering

Kenmerken

- Minerale olie
- Vaste smeerstoffen
- Stabilisatoren
- Oplosmiddel
- Corrosieremmer

Hoe Molykote Multigliss toe te passen

Voor gebruik goed schudden. Dit product kan worden aangebracht met een borstel, oliekan, spuitbus, handmatig spuitsysteem of persluchtsysteem, en ook door onderdompeling. Bij sterk verroeste onderdelen de reactietijd verlengen en indien nodig herhalen.

Houdbaarheid en opslag

Dit product blijft tot 60 maanden na de productiedatum bruikbaar wanneer het bewaard wordt in de originele, ongeopende verpakking, bij of onder 20 graden Celsius.

Molykote Multigliss bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote