Molykote Omnigliss 400ml

Art: 02263
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Bestendig tegen hoge druk
  • Tijdelijke bescherming tegen corrosie
  • Waterafstotend

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Molykote omnigliss is een snelwerkend penetratiemiddel dat tevens corrosiebescherming, waterafstotende eigenschappen en smering combineert. Dit product is ontworpen voor toepassingen waar snelle smering en bescherming cruciaal zijn. Het dringt snel door in moeilijk bereikbare gebieden voor onmiddellijke smering en biedt tevens corrosiebescherming om de levensduur van metalen componenten te verlengen. Dankzij de waterafstotende eigenschappen beschermt het tegen vochtgerelateerde schade. Bovendien is Molykote omnigliss geschikt voor wrijvingscontacten met lage tot middelhoge snelheden en heeft het een indrukwekkend temperatuurbereik van -30 tot +80°C.

Dit product kan worden toegepast op componenten zonder smeernippels of olietoevoergaten, zoals verbindingen, hefbomen, kettingen en andere onderdelen van transport- en transportapparatuur, textielmachines, automatische vulunits en verschillende soorten verpakkingsapparatuur. In veeleisende industriële omgevingen waar efficiënte smering, corrosiebescherming en waterafstoting essentieel zijn voor machineprestaties en duurzaamheid, is Molykote omniglis de ideale keuze.

Kenmerken & voordelen

+ Goede penetratie
+ Waterafstotend
+ Bestendig tegen hoge druk
+ Tijdelijke corrosiebescherming

Samenstelling

Minerale olie
Vaste smeerstoffen
Corrosieremmers
Stabilisatoren

Toepassingen:

Geschikt voor wrijvingcontacten bij lage tot middelmatige snelheid die niet uitgerust zijn met vetnippels of oliesmeerpunten. Gebruikt in koppelstukken en verbindingen, hendels, kettingen en andere onderdelen van transport en lopende bandinstallaties, textielmachines, automatische vulmachines en alle soorten.

Hoe toe te passen

Schudden voor gebruik. Kan worden aangebracht met een borstel, oliekan, spuitbus, handmatig spuitapparaat of persluchtspuitapparatuur, of door onderdompeling. Op ernstig gecorrodeerde onderdelen, laat het langer reageren. Herhaal indien nodig.

Houdbaarheid en opslag

Bij opslag op of onder 20°C in de originele, ongeopende verpakking heeft dit product een bruikbare levensduur van 60 maanden vanaf de productiedatum.

Molykote omnigliss spray bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote