Taski Sani 100 conc 1ltr doseerflacon

Art: 7515067
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Effectief
  • Geeft een langdurig frisse geur
  • Veilig in gebruik

Symbolen

Doos papier Doos papier

Bijbehorende producten

Omschrijving

Taski Sani 100 conc W1a is een dagelijkse sanitairreiniger die ontworpen is om kalkaanslag en opbouw te voorkomen. Deze sterk geconcentreerde reiniger kan veilig worden gebruikt in toilet-, bad- en doucheruimten, evenals op waterbestendige oppervlakken. Voor extra gemak zijn er geen gevarensymbolen nodig voor de opslag en het transport van dit product.

De koolwaterstofoplosmiddelen, oppervlakteactieve stoffen en kalkbinders maken het product effectiever in het afbreken van vuil en aanslag bij het schoonmaken van harde oppervlakken, terwijl de pH-neutrale formulering gevoelige materialen zoals marmer helpt beschermen tegen beschadiging.

Taski Sani 100 conc bevat ook .O.N.T., oftewel Odor Neutralization Technology, waardoor het op unieke wijze onaangename geurtjes effectief kan elimineren terwijl het een aangename geur achterlaat. Om ervoor te zorgen dat elke keer de juiste dosering wordt bereikt, maakt dit product deel uit van het EXACT doseer- en verpakkingsconcept van Taski, waardoor bij elk gebruik nauwkeurige uniforme doseringen mogelijk zijn zonder verspilling of geknoei.

Positieve punten

+ Veilig in gebruik en geen opslag of transport beperkingen
+ Toepasbaar op de meeste materialen
+ Neutraliseert nare luchtjes waardoor het parfum een langdurige prettige geur achter laat
+ Regelmatig gebruik voorkomt opbouw van kalk
+ Verwijdert effectief vervuiling in sanitair zoals huidvetten, cosmetica en zeepresten
+ Navulbare doseerflacon voor accurate dosering en kosten beheersing

Dosering:

Minimale dosering: 2 doppen op 10L oplossing (0.2% / 1:500). Verhoog dosering bij sterke vervuiling. Gebruik 0.4% maximaal voor het reinigen van kalkhoudende materialen(marmer etc). Sproeireinigen: 1 dop in sproeiflacon met 500ml water (2% / 1:50)

Toepassing

Sproeimethode: Doseer product in een met water gevulde sproeiflacon, sproei oplossing op een klamvochtige doek en reinig het oppervlak. Spoel of vervang doek regelmatig. Gebruik een sponspad om hardnekkig vuil te verwijderen. Emmermethode: Doseer product in een met water gevulde emmer, breng oplossing aan met een doek/spons en reinig het oppervlak. Gebruik een sponspad om hardnekkig vuil te verwijderen. Moppen: Doseer product in een met water gevulde emmer. Breng oplossing aan met een mop en verwijder vuile oplossing.

Belangrijk

Gebruik niet meer dan 0.4% (4 doppen op 10l oplossing) op kalkhoudende oppervlakken (marmer etc) Test materiaal geschiktheid vooraf op een klein niet zichtbaar oppervlak.

Technische gegevens

Kleur: Rood oranje, heldere vloeistof
Relatieve dichtheid [20°C]: 1.03
pH-waarde puur: 10.5 - 11.0 pH-waarde in oplossing: 8.0 +/- 0.5 at 0.2% verdund
Boven genoemde gegevens gelden voor normale productie en mogen niet gezien worden als specificaties. Veilige hantering en opslag Veilig gebruik: Was en droog handen na gebruik. Bij langdurig gebruik kan huidbescherming noodzakelijk zijn. Volledige informatie over gebruik en verwijdering van dit product is verkrijgbaar in een aparte Materiaal veiligheidsblad. Alleen voor professionele gebruikers/ specialisten.

Opslaginformatie

Opslaan in originele verpakking
weg van extreme temperaturen. Milieu- informatie De grondstoffen gebruikt in dit product zijn biologisch afbreekbaar volgens de EC reglementen 73/404/EEC and 73/405/EEC en bijlage.

Suma

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment Sanitairreinigers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Sanitairreiniger
Merk Taski
Kleur Rood
Eigenschap Geparfumeerd

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren