Taski Jontec PreClean 5ltr

Art: 101060
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Geschikt voor alle type vloeren
  • Laat geen residu achter
  • Makkelijk en snel

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

* Bestel 9 verpakkingen en ontvang de 10e gratis. Let op combineren is niet mogelijk!

Taski Jontec PreClean 5ltr is een krachtig en efficiënt reinigingsmiddel dat de perfecte afwerking van topcoat reparaties garandeert. Dit neutrale reinigingsmiddel is ontworpen om de perfecte hechting tussen de topcoat en de ondergrond te helpen creëren.

Het maakt licht werk van het grondig en toch snel reinigen van oppervlakken vóór de topcoating, zonder resten achter te laten die de effectiviteit in gevaar kunnen brengen. Het zorgt niet alleen voor een goede voorbereiding op reparaties, maar u kunt er zeker van zijn dat uw werk na verloop van tijd bestand is tegen slijtage door een juist gebruik van deze speciale reiniger.

Positieve punten

+ Veilig voor vloerafwerking
+ Snelle methode

Dosering

TASKI Jontec Preclean moet verdund worden gebruikt. Raadpleeg voor uitgebreide informatie over dosering de tabel met technische gegevens. Correcte dosering bespaart kosten en minimaliseert schadelijke gevolgen voor het milieu.

Toepassing

De oplossing op de vloer aanbrengen. De vloer schrobben met een zwarte pad en de vervuilde oplossing opnemen met een waterzuiger. Daarna een polymeer uit het TASKI Jontec assortiment aanbrengen.

Taski

Dit A-merk beschikt over een volledig assortiment vloerreinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Industriereiniger
Merk Taski
Eigenschap Geparfumeerd