CaluPaint Polyesterkwast nr. 10

Art: 1710
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Epoxy bestendig
  • Geschikt voor precisiewerk
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Bijbehorende producten

Omschrijving

Ronde CaluPaint polyesterkwast. De kwast bezit over wit chinees varkenshaar, op een ongelakte houten steel.
De kwast is bestendig tegen polyesterlak- en 2 componentenverf, methyleenchloride en andere agressieve oplosmiddelen.
Beschikbaar in maten: 10 t/m 22.

Patentpuntkwast bestellen?

Een patentpuntkwast is een speciaal type kwast dat wordt gebruikt voor precisiewerk bij het schilderen. Het onderscheidende kenmerk van een patentpuntkwast is de afgeschuinde punt, die zorgt voor een nauwkeurige en gecontroleerde verfapplicatie, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen en kleine oppervlakken. De ronde vorm van de kwast zorgt voor een goede verfopname en -afgifte, waardoor een gelijkmatige en vloeiende verflaag kan worden aangebracht. Bij het kiezen van een patentpuntkwast is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de haren en de ergonomie van de kwaststeel, zodat u comfortabel kunt werken en professionele resultaten kunt behalen. Voor meer informatie over de selectie en effectieve toepassing van patentpuntkwasten, lees ons blog: "De patentpuntkwast: voor de perfecte afwerking van uw professionele schilderklus.

Toepassing

Een patentpuntkwast is bij uitstek geschikt voor precisiewerk en het aanbrengen van verf op kleine oppervlakken en gedetailleerde elementen. De afgeschuinde punt van de kwast maakt het mogelijk om scherpe lijnen en strakke randen te schilderen, waardoor het ideaal is voor het schilderen van randen, kozijnen, profielen, hoeken en andere moeilijk bereikbare gebieden. Het is een veelzijdig gereedschap dat kan worden gebruikt met verschillende soorten verf, zoals acrylverf, latexverf, beitsen en lakken.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar