CaluClean afvalzak 50x60cm grijs HDPE T15 50st

Art: 732
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Hoge doorsteekweerstand
  • Uitstekende treksterkte

Symbolen

Folie HDPE Plastic Folie HDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

Deze CaluClean HDPE (High Density Polyethyleen) afvalzak heeft een hogere dichtheid dan bijvoorbeeld afvalzakken van LDPE. Afvalzakken gemaakt van dit materiaal hebben een hoge doorsteekweerstand en treksterkte. Dit soort HDPE zakken bestaan uit zuiver materiaal. Doordat ze geproduceerd worden zonder regeneraat zijn ze ook geschikt voor voedsel. In de volksmond heten deze zakken “knisperzakken” vanwege het geluid. Een HDPE afvalzak wordt veelal gebruikt voor het inzamelen van licht afval, dit omdat de afvalzak makkelijker doorscheurt als er eenmal een gat in zit. De CaluClean afvalzak heeft een dikte van T15.

Toepassing

Voor het opvangen van licht afval

Positieve punten

+ CaluClean afvalzakken zijn er in veel verschillende maten
+ Hoge doorsteekweerstand
+ 50% dunner dan LDPE zakken

Welke afvalzak heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste vuilniszak lijkt zo simpel. Totdat u ziet dat ze er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en diktes zijn. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen de verschillende afvalzakken? Wanneer kiest u welk materiaal en welke kleur? En hoe weet u wat het formaat van de zak moet zijn? We leggen het u graag uit in ons blog.

Technische gegevens

Kleur: Grijs
Slijtage: Hoge doorsteekweerstand en treksterkte
Afmetingen: 50 cm x 60 cm
Dikte: T15
Inhoud: 30 liter
Materiaal: HDPE
Verpakking: 50 afvalzakken per rol, 20 rollen per doos

HDPE afvalzakken

HDPE (High Density Polyetyleen) afvalzakken hebben een hogere dichtheid dan afvalzakken gemaakt van LDPE (Low Density Polyethyleen). Hierdoor kunnen HDPE-afvalzakken dunner worden gemaakt en toch dezelfde sterkte behouden als LDPE-afvalzakken. De hogere dichtheid betekend ook dat HDPE afvalzakken minder snel doorprikt worden door scherpe voorwerpen. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T10 tot en met T40.

Op zoek naar de geschikte afvalzak? Ontdek in ons blog de diverse types afvalzakken.

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Geel
Materiaal Hdpe